Folkbiblioteket

Sandvikens Folkbibliotek

 • Vårbild med forsande vatten
 • Rätten att slippa försonas- samtal mellan Mian Lodalen och Felicia Feldt


  Välkommen till ett författarsamtal med Mian Lodalen och Felicia Feldt om utsatthet i en gränslös vuxenvärld.
  Om missbruk, hämnd, barnets villkorslösa kärlek och den moraliska svårigheten i att lämna ut sin förälder i det offentliga.
  Samtalet sker utifrån deras respektive romaner Dårens dotter och Felicia försvann - utlämnande och personliga berättelser om föräldrar som ännu är i livet.
  Folkbiblioteket Lördag 26 april kl 15.
  2014-04-15
 • Årets Arbetsplatsbibliotek 2014


  Biblioteken vi driver på Sandvik tillsammans med IF Metall Gästrikland och ABF Gästrikebygden har fått utmärkelsen Årets Arbetsplatsbibliotek 2014!
  2014-03-31
 • Bokomotivet


  Tänk om 100 femåringar skapade bilder och berättelser till en bok och en utställning...Med hjälp av en bildpedagog, en scenograf och Lena Sjöbergs Augustnominerade bok Tänk om arbetade våra bibliotek under hösten 2013 med att stödja språkutveckling, läslust, fantasi och kreativitet hos barn i Sandvikens förskolor.Nu finns en projekthandledning att ta del av för dig som är intresserad av projektet och hur bibliotek och förskolor kan arbeta tillsammans för att främja barn och ungas läsning.Projekthandledning - BokomotivetPDF (pdf, 576.4 kB)
  2014-02-25
 • Omgestaltningen går vidare


  Ombyggnad pågår i Folkbiblioteket på Kulturcentrum. Vi beräknar att vara färdiga i mitten av april. Det nya golvet är nu lagt på den nedre våningen och arbetet med att få alla hyllor på plats är i full gång.Just nu byggs ny studieverkstad och lokal för släktforskning samt nya personalrum på den övre våningen. Studiedatorer har tillfälligt flyttats till andra änden av lokalen i väntan på att de nya rummen ska bli klara.Vi har valt att ha biblioteket öppet under tiden arbetet pågår. Vissa dagar kan det innebära hög ljudnivå i biblioteket och andra olägenheter för dig. Vi ber om ert överseende me...
  2014-02-16
 • Mobilanpassad bibliotekswebb!


  Biblioteken i Gävleborg lanserar en ny mobilanpassad webb som gör det lättare för dig att använda HelGe-bibliotekens gemensamma webbplats på mobil eller surfplatta.Helge-bibliotekens webbplats för mobil/surfplattalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  2014-01-30

Följ oss på sociala medier

Facebook för Sandvikens Folkbibliotek
Twitter för Sandvikens folkbibliotek
Youtube för Sandvikens folkbibliotek
 • Demoteket, logga

  Läs dagstidningarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  Logga in med ditt lånekortsnummer och läs tidningar från 97 olika länder.

Kontakta sidansvarig:

BOKMÄRK/DELA

SOCIALA MEDIER:

Sandvikens kommun, 811 80 SANDVIKEN, kommun@sandviken.se, 026-24 00 00

FLER KONTAKTUPPGIFTER