• Sök
 • Hjälp-
  medel

Folkbiblioteket

Sandvikens Folkbibliotek

 • Sommarboken 2014
 • Sommarboken


  En lästävling som pågår under hela sommarlovet!
  För dig upp till 16 år i Sandvikens kommun.
  Ladda ner och skriv ut ett SommarbokshäftePDF (pdf, 592.3 kB) eller hämta ett på ditt bibliotek.Lämna in häftet på ditt bibliotek senast den 26 aug .
  2014-06-18
 • Årets bibliotek


  Vi kan med stolthet meddela att biblioteken i Gävleborgs län, HelGe-biblioteken , har blivit nominerade till den fina utmärkelsen "Årets bibliotek"! Priset delas ut årligen av akademikerfacket DIK, och förutom HelGe-biblioteken är också Växjö kommun och Myndigheten för tillgängliga medier nominerade. Vinnaren kommer att presenteras på Bok- & biblioteksmässan den 25 september. Läs mer om priset och de nominerade bibliotekenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  2014-06-03
 • Släktforskning


  Nu erbjuder vi släktforskning på Folkbiblioteket i Kulturcentrum igen - i nya lokaler!
  2014-05-13
 • Årets Arbetsplatsbibliotek 2014


  Biblioteken vi driver på Sandvik tillsammans med IF Metall Gästrikland och ABF Gästrikebygden har fått utmärkelsen Årets Arbetsplatsbibliotek 2014!
  2014-03-31
 • Bokomotivet- tuffar vidare!


  Förra årets lyckade lässatsning för 5-åringar i Sandvikens kommun får i höst en fortsättning i Bokomotivet- tuffar vidare!  Sandvikens folkbibliotek samarbetar med förskolor, skolor och bibliotek med barns läsning och skapande. Vi tycker det är viktigt att börja tidigt och att läsningen upplevs lustfylld. Förra året genomförde vi bokprojektet Bokomotivet som utgick från bilderboken Tänk om... av Lena Sjöberg.I år får projektet en fortsättning då vi kommer utgå från Tove Janssons bok Vad hände sen? och på så sätt samtidigt uppmärksamma att hon i år skulle fyllt 100 år.Här kan du ta del av en pr...
  2014-02-25

Följ oss på sociala medier

Facebook för Sandvikens Folkbibliotek
Twitter för Sandvikens folkbibliotek
Youtube för Sandvikens folkbibliotek
 • Demoteket, logga

  Läs dagstidningarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  Logga in med ditt lånekortsnummer och läs över 2200 tidningar från 97 olika länder.

Kontakta sidansvarig:

BOKMÄRK/DELA

FÖLJ OSS PÅ

Sandvikens kommun, 811 80 SANDVIKEN, kommun@sandviken.se, 026-24 00 00

FLER KONTAKTUPPGIFTER