Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Vad tycker du om cyklingen i Sandvikens kommun?

Nu har du chansen att tycka till om hur det är att cykla i Sandviken med omnejd. Hjälp oss genom att delta i undersökningen Cyklistvelometern 2022! Dina svar är värdefulla för oss.

Cyklistvelometern är en undersökning som görs i hela landet och jämför hur du som cyklist upplever hur det är att cykla i kommunen. Frågorna har tagits fram av föreningen Cykelfrämjandet och genomförs vartannat år.

Dina svar om cykelmiljön är värdefulla för oss

Dina svar kommer hjälpa oss att förstå upplevelsen av cykelmiljön i kommunen, bland annat våra cykelvägar. Det här är ett värdefullt verktyg för oss att kunna använda vid cykelplaneringen i framtiden.

Så passa på att göra din röst hörd! Dina svar kan du lämna via den webbaserade enkäten Cyklistvelometern. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Passa på att svara senast 31 augusti!

Om vi får in tillräckligt många svar så synliggörs Sandviken i det rikstäckande slutresultatet. Därför är alla svar viktiga för oss!

Årets enkät är öppen 3 juni –31 augusti 2022. Resultatet presenteras under hösten 2022 på Cykelfrämjandets webbplats.

Tack för att du hjälper oss att förstå upplevelsen av våra cykelvägar!

Läs mer!

Läs mer om undersökningen på Cykelfrämjandets webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du också ta del av Cyklistvelometerns resultat från 2020.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Familj som cyklar längs en regnig grusväg.