Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Vill du få energispartips?

Kontakta Energi- och klimatrådgivningen  för att få tips och råd om om hur du kan påverka din energianvändning och hur du ska göra för att påverka miljön så lite som möjligt.

I och med bildandet av Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning samverkar också Energi- och klimatrådgivningen i Hofors, Ockelbo och Sandviken. Rådgivningen är opartisk och kostnadsfri service till privatpersoner, företag och organisationer. 

Energi- och klimatrådgivningen hjälper dig med tips och råd om hur du kan påverka din energianvändning och hur du ska göra för att påverka miljön så lite som möjligt. Vi ger opartiska råd och hjälper dig att hitta den bästa tekniska lösningen som passar dina förutsättningar. Rådgivningen är objektiv och kostnadsfri och vänder sig till hushåll, mindre företag och industrier. Vi som svarar på dina frågor är utbildade av energimyndigheten som energi- och klimatrådgivare.

Mer information om Energi- och klimatrådgivning

Besök hos företag och föreningar

Vid behov ger vi ett kostnadsfritt energirådgivningsbesök på plats hos små och medelstora företag och föreningar, exempelvis bostadsrättsföreningar. Vi kan även göra besök hos villaägarföreningar och informera om hur du kan göra din villa mer energieffektiv.  

Film om Energi- och klimatrådgivning

Sidan uppdaterad: 2016-07-26 07.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Naturbild