Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Invigning av ny lokal för arbetsmarknadsverksamhet

Arbetslivsnämnden invigde nya lokaler för Arbetsmarknadscentrum på Verkstadsgatan.

Marie-Louise Broman från fackförbundet Vision överräcker en blomma till Arbetslivsnämndens ordförande Mona Davik vid invigningen.

Vid sitt decembersammanträde invigde Arbetslivsnämnden Arbetsmarknadscentrums nya lokaler på Verkstadsgatan. Flera år av sökande efter nya lokaler för Arbetsmarknadscentrums verksamheter vid Murgårdsskolans annex gav resultat i slutet av förra året i form av lokaler på Verkstadsgatan som blivit lediga efter att Midroc flyttat. De verksamheter som nu huserar på Verkstadsgatan är Snickeriverkstaden, Ledsagarservice, Sygruppen, Förrådet och Skaparverkstaden.

I kommentarer till flytten säger enhetschef Jan Sjöström:

”- Jag, mina medarbetare och alla deltagare är mycket tacksamma för de nya lokalerna som är betydligt mer funktionella och arbetsmiljövänliga än de gamla uttjänta lokalerna i Murgårdsskolans annex. Nu kan vi också samlas i en och samma byggnad vilket underlättar samarbetet mellan de olika arbetslagen.”

Arbetslivsnämndens ordförande Mona Davik kommentar de nya lokalerna: 

”- I början av året flyttade vi Arbetslivsförvaltningens administration från Hyttgatan till Vallhovskroken, där Arbetsmarknadscentrum hade verksamhet sedan tidigare och där lokaler blev lediga efter sammanslagningen av enheterna som jobbar med ungdomar. På så sätt frigjordes också resurser som vi nu kunde använda till denna satsning på bättre lokaler för de praktiska arbetslagen och dess deltagare, vilket känns väldigt bra på många sätt.”

 

Sidan uppdaterad: 2018-01-25 13.00
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se