Lediga jobb

Välkommen att söka jobb i Sandvikens Kommun.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Följande lediga jobb finns hos oss

Just nu finns inga lediga tjänster

Lediga jobb - Sandviken Energi AB

Område:
Lediga tjänster
Tjänst Ansök senast
Inköpsansvarig 2021-12-08
Underhållssamordnare till Gata 2021-11-30

Lediga jobb - Sandvikenhus AB

Område:
Lediga tjänster
Tjänst Ansök senast
Parkchef till Sandvikenhus 2021-12-16
Bovärdar till Sandvikenhus 2021-12-15
Drifttekniker till Sandvikenhus 2021-11-30

Arbeta som korttidsvikarie eller timvikarie

Att arbeta som vikarie innebär att träffa många olika människor, knyta kontakter samt skaffa dig värdefull erfarenhet av flera olika verksamheter.

Som korttidsvikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel när den ordinarie medarbetaren är frånvarande. Du kan få arbete på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende av verksamheternas behov.
Mer information om korttidsvikariat/timvikariat

Sveriges viktigaste jobb

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb!

Spännande yrken med bra framtidsutsikter finns i välfärden. Här finns vården, skolan och omsorgen om våra barn och gamla, men också stad­splaneringen, lokaltrafiken och renhållningen. Här finns jobb som gör skillnad.

Sveriges viktigaste jobb