Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Öppna data - Information tillgänglig för vidareutnyttjande

Öppna data avser digital information som är fritt tillgänglig för vidareutnyttjande. En ökad tillgänglighet till och användning av den information som finns i kommunen kan främja delaktighet, demokrati och tillväxt.

Öppna geodata

Öppna geodata är digital geografisk information som finns tillgänglig för vem som helst att använda, återanvända och dela med sig av. Vid leverans av öppna geodata kan kostnad för arbete tillkomma. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning har som målsättning att leverera beställt data inom 5 arbetsdagar. Beställning av öppna geodata görs via e-post till: vgs.gis@sandviken.se.

Länkad data med nyckeltal från Kolada

Kommun- och landstingsdatabasen Koladalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster innehåller jämförbara nyckeltal om alla Sveriges kommuner och landsting. Dessa nyckeltal bygger på data från ett stort antal myndigheter till exempel Statistiska centralbyrån (SCB), Valmyndigheten, Bolagsverket, Skolverket och Bråttsförebyggande Rådet (BRÅ), och täcker allt från en kommuns demografi (befolkningens sammansättning och förändring) och till hur mycket olika tjänster kostar.

På denna sida så har vi samlat ett urval av de nyckeltal som finns om kommunen i Kolada för att ge exempel på vilken typ av öppna data som finns tillgängligt.

För varje nyckeltal så visas dels en graf över hur det har utvecklats under de år som Kolada har data för, dels en beskrivning av nyckeltalet och det API-anrop som används för att hämta data från Kolada.

Vill du se exakt vilka värden som gäller från år till år så håll musen över prickarna på grafen.

 

Matsedel för Sandvikens skolor

Matsedeln går att importera till kalenderfunktioner https://mpi.mashie.eu/public/app/Sandvikens%20kommun/20070A8Elänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad: 2019-01-09
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se