Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Parkbadet

Öppet som vanligt!

Varmt välkomna!

Aktuellt

 • Information om åtgärder med anledning av coronaviruset


  Viktigt att veta inför ditt besök - Begränsat insläppVid behov kan vi komma att behöva reglera antal kunder inne i anläggningen.
  För att inte äventyra våra besökares och vår personals hälsa kan det stundtals bli nödvändigt att tillfälligt stoppa insläppet. Våra besökare måste ges möjlighet till utrymme och till att kunna hålla avstånd till varandra.
  Det går förstås inte på förhand att säga när detta kan komma att behövas då vi inte styr över när du som besökare väljer att komma till oss.
  Vi hoppas att du som kund har förståelse för detta!Inga särskilda restriktioner för simhallar
  I nuläget finns inga särskilda restriktioner för simhallar och våra verksamheter har öppet ungefär som vanligt.Vi håller oss ständigt uppdaterade och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.Vad vi har gjort hittills
  • Vi desinficerar vårt bassängvatten med klor och UV-ljus, som dödar både bakterier och virus. Detta är normalt förfarande.
  • Vi har stängt de bastualternativ som håller lägre temperatur än 80 grader. Det är Ångbastun och Lugnet i Relaxen som stängts. I bastuna i ordinarie omklädningsrum liksom finnbastun i Relaxen har vi höjt temperaturen för att säkra upp att den ligger tillräckligt högt
  • De Aufguss-sittningar vi brukar erbjuda i Relaxen har vi pausat. Detta eftersom det vid dessa sittningar är många in- och utpassager till bastun vilket gör att temperaturen varierar och det vill vi alltså undvika.
  • Vi håller en hög frekvens på städning och desinficering i våra lokaler
  • Vi informerar, som alltid, våra besökare om hur viktigt det är att duscha före bad och att vara extra noga med handhygienen
  • Vi uppmanar våra besökare att hålla avstånd i köer och begränsade utrymmen
  • Även i omklädningsrummen ska man hålla avstånd och vi har märkt upp skåp så att man som gäst tydligt kan se att man har ett bra avstånd till närmsta skåpgranne
  • På våra gruppträningspass har vi reducerat antalet bokningsbara platser för att deltagarna ska kunna hålla avstånd till varandra
  Våra besökares och medarbetares trygghet och hälsa är vår högsta prioritet. Vi uppmanar till att stanna hemma om man känner sig krasslig eller har förkylningssymtomMer information och senaste uppdateringarna på sidan Sandvikens kommun om coronavirus, covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Träningsvideor för dig som vill träna hemma


  Känner du för att träna hemma? Vi har filmat några pass så att du kan göra det. Här hittar du våra träningsvideor

Öppettider

Konferens

Gym

Gymmet erbjuder stakmaskin, stepmaskin, löpband, cyklar, crosstrainer, rodd, fria vikter samt en maskinpark. Det finns även en större yta för redskap/kroppsviktsträning och stretch.

Gruppträning

Vi vill att du i din vardag ska hitta en bra balans mellan aktivitet och återhämtning och rekommenderar en varierad träning.

Simhall och äventyrsbad

Lek i äventyrsbadet, motionssimma i 25-meters­bassängen eller njut i någon av våra bubbelpooler. Prova att hoppa från trampoliner och hopptorn eller klättra på klätterväggen.

Relax

Här får du möjlighet till avslappning och återhämtning i en varm och rogivande miljö som erbjuder bl.a. torrbastu, ångbastu, sittgrupper & vilstolar, bubbelpool m.m.

Parkbadet, Barrsätragatan 38, 811 80 Sandviken
Tel: 026-24 15 60, E‑post: parkbadet@sandviken.se