Välkommen till Parkbadet

Bad och gym öppnar så smått den 2 augusti med begränsade öppettider.
Gruppträningen börjar igen den 6 september och då gäller ordinarie öppettider för hela Parkbadet.

Öppettider 2/8 - 3/9

Måndag – onsdag – fredag 06.30-12.30 OBS! Äventyret öppnar 07.30!

Tisdag och torsdag 13.00-19.00


Vid behov kan vi komma att behöva reglera antal kunder inne i anläggningen.
För att inte äventyra våra besökares och vår personals hälsa kan det stundtals bli nödvändigt att tillfälligt stoppa insläppet. Våra besökare måste ges möjlighet till utrymme och till att kunna hålla avstånd till varandra.
Det går förstås inte på förhand att säga när detta kan komma att behövas då vi inte styr över när du som besökare väljer att komma till oss.

Bad- och gymentré till halva priset under augusti.

Samtliga bad- och träningskort kort blir automatiskt återaktiverade, med hänsyn tagen till den tid Parkbadet varit stängt p.g.a. pandemin och den tid du hade kvar på kortet då vi stängde. Detta räknas från den 6 september och framåt. Du kan dock redan nu använda detta kort för att bada eller gymma under augusti. Om det är kö och begränsat insläpp omfattas även du av detta.

Gruppträningen är fortfarande stängd och passbokning kan göras från tidigast den 3/9. Läs mer på sidan om gruppträning.

De bad- och träningskort som varit pausade kommer att återaktiveras från den 6 september. Detta gör vi utan att du som kortinnehavare behöver tänka på det eller infinna dig fysiskt.

Hyresgäster i huset; Aktiv Rehab, Dina Fötter och Kickis Massage fortsätter med sina verksamheter och har själva dialog med sina patienter/kunder för bokning samt in- och utpassage.

Aktuellt

Öppettider

Konferens

Gym

Gymmet erbjuder stakmaskin, stepmaskin, löpband, cyklar, crosstrainer, rodd, fria vikter samt en maskinpark. Det finns även en större yta för redskap/kroppsviktsträning och stretch.

Gruppträning

Vi vill att du i din vardag ska hitta en bra balans mellan aktivitet och återhämtning och rekommenderar en varierad träning.

Simhall och äventyrsbad

Lek i äventyrsbadet, motionssimma i 25-meters­bassängen eller njut i någon av våra bubbelpooler. Prova att hoppa från trampoliner och hopptorn eller klättra på klätterväggen.

Relax

Här får du möjlighet till avslappning och återhämtning i en varm och rogivande miljö som erbjuder bl.a. torrbastu, ångbastu, sittgrupper & vilstolar, bubbelpool m.m.

Parkbadet, Barrsätragatan 38, 811 80 Sandviken
Tel: 026-24 15 60, E‑post: parkbadet@sandviken.se