Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Parkbadets Relaxavdelning

Varmt välkommen till en stunds avkoppling

Här får du möjlighet till avslappning och återhämtning  i en varm och rogivande miljö som erbjuder bl.a. torrbastu, ångbastu, sittgrupper & vilstolar, bubbelpool m.m. 

Bild från en bastu

Åldersgräns: 18 år
På relaxen är det alltid mixat, damer/herrar.

Relaxentré

Pris: 200 kr/person.
I avgiften ingår lån av badrock och badlakan liksom tillträde till Äventyrsbad och simhall.

Aufguss på relaxen

Vecka 3 startar vi upp bastusittningarna igen

Dagar och tider
Onsdag, torsdag samt fredag kl. 18:15

Aufguss är en tysk bastukultur och företeelse som blivit mer vanlig även här. Fritt översatt betyder Aufguss "hälla på". Den som brukar basta känner igen förfarandet i att hälla vatten på stenarna. Vid Aufguss gör man likadant men med den skillnaden att man tillför eteriska oljor till vattnet samt att man har en bastuvärd som använder en handduk för att vifta ner värmen och sprida doften av de olika aromer som används. En vanlig sittning brukar vara mellan 5 och 15 minuter och har ofta olika teman. Oftast har vi rena doftsittningar, men man kan även komplettera en sittning med exempelvis mjukgörande honung, eller peelande salt för att intensifiera upplevelsen.

Bokning av relaxen

Hyr vår mysiga relaxavdelning med bastualternativ och bubbelpool för dig och dina vänner eller som en personalaktivitet.
Bokningsinformation Relax

Öppettider

Ordinarie öppettider

Vissa dagar och tider kan Relaxen vara abonnerad. Information om detta framgår på Parkbadets startsida under rubriken "Aktuellt".

Bubbelpoolen i relaxen

Bubbelpoolen i relaxen

Parkbadet, Barrsätragatan 38, 811 80 Sandviken
Tel: 026-24 15 60, E‑post: parkbadet@sandviken.se