Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Sommarlovsaktiviteter 2020

Barn med målarfärg på ansiktet

Här kan föreningar lämna in ansökningar/anmälningar för sommarlovsaktiviteter, endagsläger samt flerdagsläger inför sommaren 2020.

Sommarlovsaktiviteter, Sista anmälningsdag för föreningar 1/4

Nu är det dags att lämna era ansökningar/anmälningar om sommarlovsaktiviteter/endagsläger samt flerdagsläger inför sommaren 2020.

Tidigare år har kommunen fått ca 1 000 000 kr i extra pengar från staten för att möjliggöra aktiviteter för barn och unga mellan 6-15 år. Vi har tyvärr inte fått några extra pengar för sommaren 2020. Det innebär att möjlighet till ekonomiskt stöd för de aktiviteter som föreningslivet vill genomföra är kraftigt begränsade.

Det finns dock möjlighet för de föreningar som vill anordna aktiviteter/läger för barn och unga med funktionsnedsättningar att ansöka om ekonomiskt stöd.

Liksom föregående år hjälper kommunen till med riktad marknadsföring om samtliga aktiviteter via skolan, sociala medier, hemsida samt via annonsering.

Vad måste jag som förening göra?

Som förening måste ni anmäla era fritidsaktiviteter på vår hemsida. För att delta i marknadsföringen krävs även att ni registrerar er i Evenemangskalendern och lägger ut er aktivitet där. 

Registrera dig som aktör eller arrangöröppnas i nytt fönster

Är du redan registrerad? Logga in på Citybreak (Evenemangskalendern) för att lägga in ert arrangemang:

Citybreak (Evenemangskalendern)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 1 april klockan 23.30.

När du skickar in formuläret nedan kommer din ansökan med personuppgifter att registreras hos Sandvikens kommun. Behandling av personuppgifterlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad: 2020-06-15
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se