Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Rotary

Rotary är ett världsomfattande yrkesnätverk som gör humanitära insatser. Det är en politiskt och religiöst oberoende organisation.
Rotarys 1,2 miljoner medlemmar är fördelade på över 32 000 klubbar runt om i världen. I Sverige finns det idag cirka 25 000 medlemmar i 525 klubbar.
Tjänande, kamratskap, mångfald, integritet och ledarskap är Rotarys kärnvärden.

Rotarys medlemmar arbetar med humanitära projekt, medkänsla för allas lika värde och för fred. Det största projektet är kampen för att utrota polio genom vaccinationer av barn i utvecklingsländer.
Uppsala Universitet är ett av de lärosäten där Rotary stödjer utbildning kring freds- och konfliktforskning. Genom ”osjälviskt tjänande” bidrar enskilda rotarianer till detta genom insamlade medel.
I Sandviken har Rotaryklubbarna under årens lopp medverkat i flera projekt. I dag samarbetar Rotary med flera organisationer och bedriver olika mentorsprogram. Gästrik Konst, den årligt återkommande konstrundan, genomförs i samarbete med kommunerna i Västra Gästrikland och ett flertal olika organisationer. Läs mer om Rotary på www.rotary.se

Rotary

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2018-02-13
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se