Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Mona Stahl

Titel: Bibliotekarie
Arbetsplats: Storviks bibliotek
Telefon: 026-24 20 12
E-postadress: mona.stahl@sandviken.se

Bibliotekarie på Storviks bibliotek.

Mona Stahl

Läser: Jag är verkligen en allätare som blandar friskt. Jag tycker om tjocka böcker som t.ex Ken Folletts Giganternas fall och Svärdet och spiran. Ibland vill jag ha underhållning av t.ex Nora Roberts eller en deckare och ibland lite mer att bita i som t.ex Idelfonso Falcones Katedralen i havet.

Lyssnar på: Samma sak där, jag är allätare. Jag lyssnar gärna på 70-talsmusik, en del klassiskt, folkmusik, hårdrock och blues.

Favoritfilm: Har nog ingen speciell film som favorit men tycker om bra dramafilmer, gärna franska eller italienska.

Mina arbetsuppgifter: Jag arbetar som bibliotekarie på Storviks bibliotek, där jag tillsammans med Camilla ser till att alla i Storvik får den biblioteksservice som de behöver.

Varför bibliotekarie: Jag är litteratur- och kulturintresserad och vill arbeta med något inom det området. Tycker om att träffa människor och att få hjälpa dem att hitta den information de söker.

Min bakgrund: Jag är uppvuxen i Ockelbo och gick i gymnasiet i Gävle på Vasaskolan. Läste  etnologi, historia och litteraturvetenskap i Uppsala. Jag sommarjobbade och vikarierade på biblioteket både i Ockelbo och Uppsala innan jag började på Bibliotekarieutbildningen i Borås. Har jobbat i Söderhamn, Hudiksvall, och Gävle innan jag började i Sandviken för 8 år sedan.

Extra duktig på: Jag lyssnar gärna på olika synpunkter och är bra att få fram lösningar utifrån det.

Sidan uppdaterad: 2016-12-06
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se