Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Barnens galleri

 

 

Monstertruckarlänk till annan webbplats 

En film med tuffa monstertruckar gjorda av barn på Fantasifabriken den 27/10 2017. Filmen är gjord i iMotion och musiken kommer från www.bensound.com. Klicka på rubriken!

 

Loppor som inte kliar!PDF (pdf, 5.3 MB)

Under familjelördagen den 7/11 2017 läste vi boken Cirkusloppor på luffen av Lena Sjöberg och sedan skapade vi egna spektakulära loppor. Resultatet blev en rolig e-bok som du kan läsa här. Klicka på rubriken!

 

Busiga baciller!

Busiga baciller på Fantasifabriken fredagen den 29/9 2017.

Hajbacill, krokodilbacill, gömbacill, kittelbacill, färgbacill, snällbacill, skräpbacill, godisbacill, skrattbacill, hoppbacill, Diddibacill och en städbacill.


 

Vems är skuggan?

Skuggor är spännande och ibland lite skrämmande! Tillsammans med barnen på Fantasifabriken gjorde vi en e-bok med deras skuggbilder.

Vems är skugganPDF (pdf, 6.4 MB)

 

Vem bor på stranden?

Innan sommaren fick barnen på Mellis skapa en fantasifull strand med sand och olika pysselmaterial. Klicka på länken nedan för att se den fina e-boken som blev ett resultat av arbetet.

Vem bor på strandenPDF (pdf, 3.8 MB)

 

Farliga och färgglada krokodiler

Vi visade Rita&Krokodil som minibio i caféköket på Trampolin, familjelördagen 1 april 2017, och i studion skapade vi massor av krokodiler i alla färger och former.

Busiga bilar rullar förbi

Berättarrummet förvandlades till en bilbana på Fantasifabriken den 10 mars 2017, och många färgglada och härliga bilar rullar förbi på filmen vi gjorde tillsammans. 

Det spökar på Trampolin...

Hur låter ditt spöke? Spöken och ljud skapade av barn på Fantasifabriken 4 november 2016

En bok om hemliga kompisar

På Fantasifabriken 21 oktober 2016 hade vi temat Hemligheter. Vi letade små hemliga kompisar i Berättarrummet och skapade askar som de kunde bo i.

Sidan uppdaterad: 2017-11-21
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se