Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Skrivarlyan

Skrivarlyan

Skrivarlyan är ett mobilt skrivinspirationsmaterial som har tagits fram av Litteraturhuset Trampolin i samarbete med Region Gävleborg/Kulturutveckling. Materialet består av en större och en mindre väska som innehåller skrivinspirationsmaterial. Här hittar du en förteckning över materialetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Till materialet hör specialutskurna wellpappskivor, som kan formas till ett eget rum för skrivande (därav namnet "Skrivarlyan").

Alla kommuner i Gävleborgs län har tilldelats varsin Skrivarlya, som i första hand är tänkt att användas för arbete med skrivarverkstäder och skrivworkshops med ungdomar i åldrarna 13-19 år.

Väskan är placerad på kommunbiblioteket, men kan även användas av andra verksamheter som vill arbeta med skrivinpiration. Till Skrivarlyan hör en introduktion/manuallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor kring Skrivarlyan kan du kontakta Litteraturhuset Trampolins verksamhetsutvecklare Karin Forsgren Anderung, 026-24 16 35, karin.forsgren.anderung@sandviken.se

Läs mer om Skrivarlyan i det här blogginläggetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tack till Smurfit Kappa för de utskurna wellpappskivorna.

 

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2017-01-27
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se