Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Ishavspirater (åk 5)

Ishavspirater collage

Fortsätt projektet Ishavspirater med en workshop!

Till de klasser som deltagit i litteraturprojektet Ishavspirater finns det under vårterminen möjlighet att boka en workshop som leds av dans-, bild- eller dramapedagoger från Kulturcentrum. Antalet platser är dock begränsat!

Berätta med film!

Vill du att vi kommer ut och håller i en filmworkshop i din klass? Tid: tisdagar (förmiddag). Begränsat antal platser. För bokning eller frågor kontakta Elin Folkesson på: elin.folkesson@sandviken.se eller 070–0899643.

Berätta med drama och foto!

Vill du fördjupa arbetet med drama och fotografering mot olika bakgrunder med hjälp av green screen? Under våren kommer det att finnas möjlighet att boka in en drama/bildworkshop med pedagoger från Kulturskolan. Tid: tisdagar (förmiddag). Begränsat antal platser. För bokning eller frågor kontakta Ulrika Goude Westby på ulrika.goude@edu.sandviken.se eller 072–2253846.

Återberätta med rörelse och musik!

Under våren finns möjlighet att boka in en fördjupande workshop på din skola där en danspedagog från Kulturskolan kommer och leder en dansworkshop i din klass. Tid: tisdagar (förmiddag). Begränsat antal platser.
För bokning eller frågor kontakta Madelene Dronkers på: madelene.dronkers@edu.sandviken.se eller 072–2253859.

Sidan uppdaterad: 2017-12-19
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se