Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kulturcentrum

Kulturcentrum Sandviken är ett levande kulturhus för alla som vill uppleva och skapa kultur. Vi finns i centrala Sandviken och har öppet varje dag.

Vi finns på sociala medier

Facebook
Twitter
Twitter
Facebook

Folkbiblioteket

Folkbiblioteket gör det möjligt för alla som bor, studerar eller arbetar i Sandvikens kommun att växa och utvecklas. Som människor och samhällsmedborgare.

Kulturskolan

Här kombinerar Kulturskolan kreativitet och fantasi med sång, musik, rytm, bild, skrivande, teater och show. Här ges möjlighet att förverkliga drömmar och livsprojekt.

Konsthallen

Konsthallen är en mötesplats för alla och ett rum för visuell konst. Här får konstnärer möjlighet att visa sin konst och besökare får möjlighet att möta samtidskonsten.

Litteraturhuset Trampolin

Litteraturhuset Trampolins syfte är att stärka barn och ungas läs- och språkutveckling genom olika estetiska uttrycksformer, med fokus på berättande.

Fritidsbanken

Vid Fritidsbanken kan du låna sportartiklar, allt för en aktiv fritid - sommar som vinter! Fritidsbanken fungerar som ett vanligt bibliotek där man registrerar sig och får ett lånekort.

Estetiska programmet - Musikinriktninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bessemerskolans musikinriktning hittar du också på Kulturcentrum. Här har musikeleverna sina musikkurser och delar lokal med bland annat Kulturskolan.

Hittade du informationen du sökte?