Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Ambassadör Ung Fritid

Frikultambassadör

Gillar du kultur och vill vara med och påverka kulturlivet i Sandviken? Bli Frikultambassadör - för dig på högstadiet och gymnasiet!

Vad gör en Frikultambassadör?

Som Frikultambassadör är du med och påverkar Sandvikens kulturliv. Du ingår i projektgruppen för Frikult och är med och planerar och genomför eventet. Du hjälper oss att sprida information genom att prata med dina vänner och klasskamrater om evenemang i Sandviken som du tycker verkar spännande. Du sätter upp affischer om olika evenemang på din skola och informerar om dem på sociala medier. Du deltar även i en fokusgrupp och får möjlighet att påverka vad som händer i Sandviken, till exempel vilka artister och föreställningar som ska besöka Kulturcentrum och andra evene­mang i Sandvikens kommun.

Låter det intressant?

Kontakta

Suat Ustun, Ungdomscoach
Tel: 070-891 92 16
E-post: suat.ustun@sandviken.se

Tjejkraftambassadör

Identifierar du dig som tjej och går på högstadiet eller gymnasiet? Vill du vara med och skapa aktiviteter och en roligare fritid för tjejer i Sandviken? Då borde du bli Tjejkraftsambassadör!

Vad gör en Tjejkraftsambassadör?

Som Tjejkraftsambassadör är du med och påverkar vilka aktiviteter som tjejerna i Sandviken kommer att skapa! Du ingår i projektgruppen för Tjejkraft och är med och planerar och genomför olika event, du hjälper oss att sprida information genom att prata med dina vänner och klasskamrater om evenemang inom tjejkrafts som du tycker verkar spännande. Du sätter upp affischer om olika evenemang på din skola och informerar om dem på sociala medier. Du deltar även i en fokusgrupp och får möjlighet att påverka vad som händer i Sandviken, till exempel vilka föreläsare och aktiviteter samt andra evene­mang som kommer att hända i Sandvikens kommun för tjejkrafts ungdomar.

Låter det intressant?

Gör din anmälan redan nu och beskriv lite kort varför just DU vill bli Tjejkraftsambassadör!

Kontakt

Malak Moustafa, Ungdomscoach
Tel: 070-937 43 44
E-post: malak.moustafa@sandviken.se

Mötesplatsambassadör

Vill du vara med och skapa aktiviteter för en roligare fritid för ungdomar, vill du vara med att bestämma vad som händer i Mötesplatsen Björksätra? Bli Ambassadör.

Vad gör en Mötesplatsambassadör?

Som Mötesplatsansvar är du med och påverkar vilka aktiviteter som ungdomarna i Mötesplatsen i Björksätra att skapa. Som Ambassadör är du med och planerar och genomför olika event, du hjälper oss att sprida information genom att prata med dina vänner och klasskamrater Du är med och bestämmer vad som ska göras och köpas in till Mötesplatsen. Låter det intressant? Hör av dig.

Kontakt

Nina Karlsson, Platsansvarig Ungdomscoach
nina.karlsson@sandviken.se
Tel: 070-089 42 59