Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Fullspäckat påsklov med Ung Fritid i Sandviken

  

Under påsklovet 2017 var det full fart med aktiviteter varje dag, arrangerade av ungdomscoacherna på Ung Fritid i Sandviken tillsammans med lokala föreningar och organisationer. Här är en kort sammanfattning på vad vi gjorde.

Högbo Ridklubb! Vi arrangerade en kul eftermiddag tillsammans med Högbo Ridklubb där vi fick testa på allt vad ridklubben hade att erbjuda. 48 deltagare, 11 tjejer och 37 killar, fick testa på både ridning och hästskötsel men också att köra traktor och fyrhjuling.

Parkour! 45 deltagare, båda aktiva "parkourare" och andra som provade för första gången drillades av duktiga SGA. En härlig mix av killar och tjejer tränade parkour, en sport som passar för alla.

CoderDojo! 13 deltagare, 6 tjejer och 7 killar, fick prova på att programmera olika typer av teknik under tre dagar. Mycket uppskattat av närvarande ungdomar.

Fotbollsturnering! Hela 100(!) killar var med i vår stora påskturnering som vi arrangerade tillsammans med Sandvikens IF. Turneringen spelades i två olika åldersklasser, vilket gav oss två stolta vinnare som prisades med biobiljetter och påskägg.

Påskmiddag! Årets påskmiddag tillagades och avnjöts på ungdomsgården Zenit. Vi hade 20 deltagare, 10 killar och 10 tjejer. Vi lagade mat tillsammans som ungdomarna valt själva och sedan åt vi den goda middagen tillsammans. Vi hade även äggjakt där alla ungdomar fick varsitt påskägg fyllt med godis.

 

Sidan uppdaterad: 2017-04-19
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se