Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Arbete

Sandvikens Kommun arbetar för att stötta näringslivet för att skapa en god arbetsmarknad och i kommunen finns många aktiva företag inom olika branscher. De största arbetsgivarna är bl.a. Sandvik AB, Sandvikens kommun, Region Gävleborg, ABB och Midroc.

Sandviken har bra kommunikationer och från centralorten tar det ca 20 minuter till Gävle och 90 minuter till Arlanda och Stockholm. Sandviken är centrum i en region med cirka 150 000 människor med närhet till högskolor, teknikparker, världsledande företag och innovationer i framkant.

Lediga jobb

Söker du lediga jobb hos Sandvikens kommun finns aktuella tjänster på vår sida lediga jobb. Se även Arbetsförmedlingens platsbanklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för lediga jobb i närområdet.

Stöd att komma ut i arbetslivet 

Kommunen arbetar också aktivt för att hjälpa invånare som behöver stöd för att komma ut i arbetslivet. Arbetslivsförvaltningen har en bred verksamhet med insatser för kommuninvånare som har behov av olika arbetsmarknads­insatser. Arbetsmarknadscentrum arbetar med insatser för långtidsarbetssökande, funktionshindrade och sjukskrivna arbetssökande. Första Steget arbetar med insatser för ungdomar mellan 16-29 år.

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2019-03-01
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se