Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Arbeta som timvikarie / korttidsvikarie

Våra timvikarier gör det möjligt för oss att kunna leverera den vård, omsorg och service som krävs i vardagen. För när ordinarie personal är sjuk eller frånvarande av annan anledning är det de som rycker ut med kort varsel på den arbetsplats man behövs, när det behövs, för att verksamheten ska kunna rulla på som vanligt. Samtidigt får du som vikarie möjligheten att träffa många människor, knyta kontakter och lära känna flera olika verksamheter.

Vill du vara med och bidra till att lösa Sandvikens kommuns vardagspussel, samtidigt som du får värdefulla erfarenheter inför framtiden? Kul! Här kan du läsa mer om hur du anmäler dig som korttidsvikarie inom våra olika verksamheter.

Har du allmänna frågor kring våra vikariat? Då är du välkommen att höra av dig till Medborgarservice, 026-24 00 00.

Närbild på en äldre hand hos en person som sitter i rullstol och håller en yngre hand

Skola och förskola

Det är kunskapsförvaltningen som ansvarar för kommunens förskolor och skolor. Ibland söker de olika verksamheterna timvikarier och dessa tjänster annonseras ut under Lediga jobb, vanligtvis en gång i månaden.

Förvaltningen kan tyvärr inte ta emot spontana ansökningar.

Vård och omsorg

Det är omsorgsförvaltningen som ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Ibland söker de olika verksamheterna timvikarier och dessa tjänster annonseras ut under Lediga jobb.

Kök, städ och vaktmästare

Den interna servicen inom kommunen i form av matlagning, städning och vaktmästeri är det servicekontoret som ansvarar för. Deras vikariat annonseras under Lediga jobb. Servicekontoret tar också emot spontana ansökningar under perioder som de inte söker vikarier aktivt. Då skickar du din ansökan till servicekontoret.timvikarie@sandviken.se och så kontaktar de dig om du blir aktuell för ett vikariat.

Individ- och familjeomsorg

Individ- och familjeomsorgsförvaltningen (IFO) är en del av socialtjänsten och har det yttersta ansvaret för människor som behöver stöd, rådgivning, ekonomiskt bistånd m.m. i utsatta livssituationer. Förvaltningen söker för närvarande inte några korttidsvikarier, men om du är socionom kan du lämna ditt intresse (länk), så kontaktar de dig när det uppstår en ledig tjänst. Se kontaktinformation för Individ- och familjeomsorgsförvaltningen

Kultur och fritid

Fritidsenheten

Vi söker timvikarier till mötesplatser för unga (fritidsgårdar) i Sandviken. Kultur- och fritidsförvaltningen bedriver 2 kommunala mötesplatser dels i Björksätra och dels i Storvik. Vi behöver till och från extrapersonal, verksamheten bedrivs eftermiddag/kväll några dagar i veckan.

Vid intresse kontakta.

Niklas Bergdahl

Enhetschef på Fritidsenheten

Kultur och fritidsförvaltningen

tel, 026-24 11 07, 070-374 39 05

niklas.bergdahl@sandviken.se      

Parkbadet

Parkbadet är Sandvikens simhall och som utöver simbassänger och rutschkanor även erbjuder gruppträning, relax och mer därtill inom friskvård. Parkbadets vikariat annonseras under Lediga jobb och minimikravet är att du har gått en poollivräddarutbildning.

Parkbadet tar också emot spontana ansökningar under perioder som de inte söker vikarier aktivt. Då skickar du din ansökan till parkbadet@sandviken.se och så kontaktar de dig om du blir aktuell för ett vikariat.

Hitta våra jobb även på

Facebook
Twitter
RSS för lediga jobb