Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Intendent, Centrala grundskoleområdetI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvård till förmånligt pris - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Intendent till Centrala grundskoleområdet (Österfärnebo skola, Årsunda skola, Västanbyskolan, Murgårdsskolan, Alsjöskolan samt Kungsgårdens skolan) Uppdraget som intendent kommer att innebära nära arbete med och avlastning av biträdande rektorers arbete i området. Intendenten kommer att komplettera biträdande rektorerna med kvalificerade arbetsuppgifter inom t ex arbetsmiljö, rekryteringar/anställningar, ekonomi, handläggning samt administration för modersmål. Du kommer administrativt att stödja verksamheterna och där arbeta med skolans medarbetare. I uppdraget ingår att ha många bollar i luften både administrativt och mänskligt. Arbetet innebär samarbete med många personalkategorier, så som rektorer, administratörer, skolornas medarbetare och elever. Eftersom du är ensam i rollen som intendent behöver du samtidigt trivas med att arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ. Vilka arbetsuppgifter som kommer att bli aktuella kan komma att anpassas efter de sökandes kompetens.

Kvalifikationer

- Du har relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning administration eller HR. - Du är förtrogen med att arbeta med olika systemstöd och programvaror som exempelvis Office 365. - Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, med mycket goda kunskaper i svenska språket. - Det är meriterande med goda kunskaper om, och erfarenhet av, skolans värld. - Du har hög social kompetens, har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. - Du har förmåga att arbeta strukturerat och kan driva ditt arbete självständigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Det grundläggande formella kompetenskravet kommer att vara högskoleutbildning inom administration.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde enligt överenskommelse.

KontaktpersonerLena Haglund
Rektor
026-24 24 34
E-post: lena.haglund@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareEva Östermark
Vision
026-241100

Anette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21

Malin Björnson
Lärarnas Riksförbund
E-post: malin.bjornson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-08-14 Referensnummer: 801-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se