Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Yrkeslärare El- och energiprogrammet, BessemerskolanPå Sandvikens gymnasieskola gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform - digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Då en av våra lärare nu kommer att gå i pension så söker vi en ny medarbetare för undervisning på el- och energiprogrammet inom elteknik. Du kan motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följer upp elevernas studieresultat och närvaro. Som ansvarig mentor ska du sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med föräldrar/vårdnadshavare. Vi vill att du aktivt bidrar till hela skolans utveckling i allmänhet och el- och energiprogrammets utveckling i synnerhet. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning. Det är önskvärt att du har god kännedom och kontakt med den lokala branschen, då anskaffning av praktikplatser är en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi vill att du: - är utbildad elektriker med bred erfarenhet av elinstallationsarbete. Har yrkeslärarexamen eller är villig att på sikt läsa in yrkeslärarexamen gällande el. - har allmän behörighet ( AL-auktorisation). Det är meriterande men inte ett krav. - har erfarenhet av undervisning eller har ett intresse av att använda dina yrkeserfarenheter i undervisning för ungdomar som valt en utbildning inom el och energi. - är nyfiken, har lätt att samarbeta och vill utveckla verksamheten, din lärmiljö och undervisningen. - är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2022-08-15

KontaktpersonerLena Dyremark
Biträdande rektor
026-24 00 19
E-post: lena.dyremark@edu.sandviken.se

Tobias Landström
Biträdande rektor
026-24 10 32
E-post: tobias.landstrom@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21

Jennie Axelsson
Lärarnas Riksförbund
070-089 74 33
E-post: jennie.axelsson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-06-30 Referensnummer: 731-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se