Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Lärare åk 4-6, NorrsätraskolanI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Norrsätraskolan ligger i den västra stadsdelen Norrsätra, nära skog och strövområden. Skolan består av flera byggnader, Årskurserna 4-6 har sin byggnad mitt på skolområdet och årskurserna 7-9 i tvåvåningshuset närmast Gävlevägen. Skolan består också av grundsärskola och en träningsskola. Du kommer att undervisa i åk 6 där mentorskap ingår. Skolan är treparallellig i åk 4-6 . Du är aldrig ensam då vi till största delen använder oss av tvålärarskap vilket innebär att du aldrig känner dig ensam i ditt uppdrag. Du undervisar utifrån kompetens vilket innebär undervisning i alla tre åk 6 men med färre ämnen. Öppenheten och gemenskapen bland lärarna är stor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen samt lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom skola. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god ledarskapsförmåga och är en god pedagog med förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Önskvärt är också att du har goda IT-kunskaper. Goda kunskaper i det svenska språket. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2022-08-15

KontaktpersonerErika Spångberg
Biträdande rektor
026-24 06 90
E-post: erika.spangberg@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21

Malin Björnson
Lärarnas Riksförbund
E-post: malin.bjornson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26 Referensnummer: 784-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se