Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Placeringshandläggare, KunskapsförvaltningenSandvikens kommuns förskolor och skolor styrs av både nationella och kommunala mål. Varje enhet följer upp och utvärderar sin verksamhet, gör en resultatanalys och formulerar utvecklingsåtgärder. Det är av yttersta vikt att var och en i organisationen ser och tar sitt ansvar för det gemensamma uppdraget att åstadkomma ett utbildningssystem av god kvalitet, där barn och elever, oavsett bakgrund, kan utvecklas så långt som möjligt. Under rubriken Utbildning& förskola, www.sandviken.se finns ytterligare information om förskolan och skolan. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen Kunskapskontoret är beläget på Sätragatan 66 i Sandviken. Här finns en stor del av Kunskapsförvaltningens administrativa stöd, så som exempelvis ekonomer, HR, kvalitetsutvecklare och administratörer.

Arbetsuppgifter

Som placeringshandläggare har du din arbetsplats på Kunskapskontoret, där du är underställd kvalitetschefen och samarbetar med förskolans rektorer och biträdande rektorer. Du har ett nära samarbete med ytterligare en placeringshandläggare samt förskolans administratörer. Du: - ansvarar för att handlägga placeringar av barn till förskolorna i centrala Sandviken - har god förmåga att kommunicera med såväl vårdnadshavare samt förekommande interna kontakter - sammanställer rapporter, prognoser och statistik - utformar skriftliga tillämpningsrutiner för förskolan utifrån aktuella direktiv - arbetar i verksamhetssystem (Edlevo, Raindance mfl) - har även övergripande administrativa arbetsuppgifter gällande förskolan

Kvalifikationer

Administrativ utbildning med minst gymnasieexamen. Högskolenivå är meriterande. Krav för tjänsten: - Flerårig erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter -Mycket god datorvana -Mycket goda kunskaper i svenska -God förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift -Personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet och initiativ- samt organisationsförmåga. Meriterande för tjänsten: -Kännedom om kommunens verksamhetssystem Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde enligt överenskommelse

KontaktpersonerEva Simonsson
Kvalitetschef
026-24 24 11
E-post: eva.simonsson@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareEva Östermark
Vision
026-241100


Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26 Referensnummer: 783-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se