Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Skoladministratör, Södra grundskoleområdetI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvård till förmånligt pris - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Björksätraskolan är en F-9-enhet med tillhörande fritidshem inom Södra grundskoleområdet med ca 720 elever och 120 personal. Vi söker dig som vill arbeta på en skola som är i ett spännande utvecklingsarbete, tillsammans med de andra skolorna inom grundskoleområdet.

Arbetsuppgifter

Då vår administratör går vidare till en annan roll inom organisationen, söker vi nu en ny medarbetare till administrationen på Björksätraskolan. I tjänsten ingår administration så som exempelvis elevregistrering, betygshantering, fritidshemsplacering, personalregistrering, fakturahantering samt andra administrativa arbetsuppgifter knutna till skolorna och receptionen. Tillsammans med våra två administratörer i Södra grundskoleområdet ingår du i ett arbetsteam där det förväntas att ni hjälper varandra vid behov. Tjänsten är placerad på Björksätraskolan, tillsammans med en av de andra administratörerna.

Kvalifikationer

Du behöver ha relevant utbildning med som lägst gymnasieexamen och erfarenhet av administrativt arbete, gärna från skola. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar ditt arbete och driver dina processer framåt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrande omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och du strävar hela tiden efter att utvecklas. Du behöver kunna hantera stora datamängder och behärska Officepaketet. Det är meriterande om du arbetat med system som Edlevo, Hypergene, Rainedance, någon lärplattform och Skola24. Vi använder Unikum som lärplattform. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommerläggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer görs löpande under annonseringen, så lämna därför gärna in din ansökan i god tid.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde 221201 eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonerEmma Smiding
Skolområdeschef/rektor
026-24 00 96
E-post: emma.smiding@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareVISION
Sandvikenavdelningen
026-24 11 00
E-post: sandvikensavdelningen@fv.vision.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-10-20 Referensnummer: 843-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se