Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Elevassistent, Hedängskolan F-6I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Hedängskolan F-6 ligger i centrala Storvik och har nära till bad, idrottsanläggningar och skog. På skolan går ca 300 elever och vi är ca 30 pedagoger som arbetar här. Vi är ett trivsamt gäng som trivs att arbeta tillsammans.

Arbetsuppgifter

Du vägleder och stöttar våra elever under skoldagen. Detta gör du genom att anpassa verksamheten utifrån elevens unika behov för att ge de bästa förutsättningarna till en god undervisning. Du samverkar med klassläraren och stöttar upp i undervisningen. Samarbetet med vårdnadshavaren är en viktig del i arbetet och ni kommer ha en kontinuerlig dialog kring elevens vardag och utveckling. Du kommer ha en del av din tjänst på skolans fritidshem där du tillsammans med dina kollegor driver och utvecklar verksamheten utifrån aktuell läroplan. Utöver det pedagogiska stödet hjälper du eleverna med praktiska sysslor i vardagen.

Kvalifikationer

Du har en pedagogisk utbildning (gymnasieexamen) eller annan lämplig utbildning med erfarenhet och kunskap av att arbeta med elever i behov av stöd. Vi värdesätter att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ samt har goda förmågor i att ha ett nära samarbete med undervisande lärare och vårdnadshavare. Assistentutbildning eller utbildning inom NPF är meriterande. Vi söker dig som är trygg och tydlig i din roll. Du kan leda och motivera samt skapa relation med eleven som du möter. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din personliga kompetens. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2023-01-09

KontaktpersonerAnna Lindén Berglund
Biträdande rektor
0290-335 31
E-post: anna.linden.berglund@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareLena Broman
Kommunal
026-24 13 10


Ansökan

Ansök senast: 2022-12-05 Referensnummer: 884-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se