Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Elevassistent, Västanbyns skolaI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Västanbyns skola är en F-6 skola med ca 300 elever. Vår fina skolgård ligger i direkt anslutning till skog, pulkabacke, fotboll- och isplan, vilket främjar aktiva raster och uteliv. Tillsammans arbetar all personal för att skapa en miljö som främjar trygghet, social medvetenhet och självständighet som är en grund för elevernas måluppfyllelse. På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar främjande och förebyggande för att alla elever ska nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete innebär att du ska vara ett stöd för elever under skoldagen och i fritidsverksamheten - ett spännande och inspirerande arbete! Eleverna behöver pedagogiskt och socialt stöd. Du ska samarbeta med föräldrar, fritidspersonal och lärare i arbetslaget för att utforma det stöd som eleverna är i behov av för att kunna utvecklas mot målen. Du kommer få kontinuerlig handledning av specialpedagog.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning eller annan lämplig utbildning med erfarenhet och kunskap av att arbeta med elever i behov av stöd. Ett flexibelt förhållningssätt och arbetssätt är av största vikt. Du är ansvarsfull, lugn, trygg och har ett tydligt förhållningssätt. Du ska kunna ta egna initiativ, är engagerad både socialt och pedagogiskt. Meriterande: - Tidigare erfarenhet av arbete inom skolan Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande under hela rekryteringsperioden.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Heltid
, Tillträde: 2022-08-15 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till: 2022-12-31

KontaktpersonerPernilla Almén
Biträdande rektor
026-24 19 59
E-post: pernilla.almen@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareLena Broman
Kommunal
026-24 13 10


Ansökan

Ansök senast: 2022-08-15 Referensnummer: 806-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se