Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Intresseanmälan timvikariat, OmsorgsförvaltningenOmsorgsförvaltningen med ca 1275 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri samt trygghetspatrull.

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier för kommande behov av nya vikarier till följande befattningar: undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent . Du hjälper omsorgstagare utifrån deras individuella behov till en bra och lättare vardag genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, inköp och aktiviteter. Just nu har Omsorgsförvaltningen behov av timvikarier till verksamheterna i kommunens ytterområden - Österfärnebo, Årsunda, Järbo, Storvik och Ovansjö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet. Det är viktigt att du är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är meriterande.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Timavlönad
, Urval sker löpande utifrån behov.

KontaktpersonerMaria Hägg
Planerare
026-24 04 07
E-post: maria.hagg@sandviken.se

Veronica Eriksson
HR-konsult
026-24 14 50
E-post: veronica.eriksson@sandviken.se


Fackliga företrädarePetra Winberg
Kommunal
026-24 15 34
E-post: petra.winberg@sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-12-11 Referensnummer: 146-22


Övrig information

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se