Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Enhetschef Lillviksgårdens äldre- och demensboendeSom ledare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Ditt ledarskap präglas av mod, tydlighet och nyfikenhet. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. Omsorgsförvaltningen med ca 1275 anställda omfattar fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, Hälso-och sjukvård/korttids och LSS/Socialpsykiatri. Dessa delar innehåller både äldre- och handikappomsorg. Utöver detta finns stödfunktioner så som ekonomer, handläggarenhet, utredarenhet och administrativt stöd. Inom Omsorgsförvaltningen finns en ledningsgrupp som har till ansvar att arbeta strategiskt och ta beslut om verksamhetens inriktning, arbeta med uppsatta mål och strukturer för verksamheten, uppföljning och utvärdering av mål, förändringsbehov, omvärldsbevakning m.m. Vi söker en engagerad och modig enhetschef till Lillviksgårdens äldre- och demensboende i Storvik. Lillviksgården består av 27 lägenheter och 2 korttidsplatser. På Lillviksgården finns tillagningskök. Vi är idag cirka 32 tillsvidareanställda medarbetare. Vi lägger stor vikt vid aktiviteter både i stort och smått för att skapa en meningsfull vardag för omsorgstagarna, både individuellt och i grupp. Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad och upprättar individuella genomförandeplaner. Teamarbete samt kontaktansvar är en viktig del i arbetet. Du stärker och motiverar medarbetarna i det dagliga arbetet. Välkommen med din ansökan! Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö, budget samt kvalitets- och utvecklingsarbete inom ditt ansvarsområde. Du hanterar både strategiska och operativa frågor i ett nära samarbete med övriga enhetschefer inom verksamhetsområdet. Vi erbjuder dig möjligheten till ett mångsidigt och meningsfullt arbete med många spännande och roliga arbetsuppgifter som chef och ledare hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning som till exempel social omsorg, socionom eller inom annat område som kan bedömas som relevant för tjänsten. Vi ser helst att du har erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorg och att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi ser det som självklart att du är insatt i den lagstiftning som styr verksamheten. Vi söker dig som är trygg och stabil i dig själv och som är bra på att lyssna in andra. Du som söker är bra på att planera och strukturera ditt eget arbete. Du har en positiv inställning genom att du ser möjligheter före hinder. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och god helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde efter överenskommelse. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

KontaktpersonerCarina Sjöberg
Verksamhetschef särskilt boende
026- 24 14 21
E-post: carina.sjoberg@sandviken.se


Fackliga företrädarePetra Winberg
Kommunal
026-24 15 34
E-post: petra.winberg@sandviken.se

VISION
Sandvikenavdelningen
026-24 11 00
E-post: sandvikensavdelningen@fv.vision.se

Helena Törnström
Vårdförbundet
026-24 13 34
E-post: helena.tornstrom@sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-10-02 Referensnummer: 126-22


Övrig information

Som ny ledare har du förmånen att få gå vårt uppskattade interna ledarprogram. Vår ledstjärna är det situationsanpassade personliga ledarskapet med ett tillitsfullt, coachande och hälsofrämjande förhållningssätt. Tillsammans arbetar vi för ett långsiktigt hållbart arbetsliv där alla får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. I våra verksamheter arbetar 3000 människor inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se