Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Lärare, Björksätraskolan 4-6I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Björksätraskolan En skola för alla! Björksätraskolan är en mångkulturell F-9 skola i stadsdelen Björksätra i Sandviken. Du tar dig lätt hit med allmänna kommunikationer. Vi har närhet till skog och natur som vi har möjlighet att använda i vår undervisning. I skolans närhet finns även tillgång till flera idrottsanläggningar som används flitigt. Läsåret 2022/2023 har vi ca 800 elever och ca 100 personal varav 350 elever i åk F-6 och ca 450 elever i åk 79. Vi är stolta över att ha en inspirerande kollegial miljö med bland annat ett flertal förstelärare inom olika ämnesområden. Det innebär för dig som medarbetare på Björksätraskolan att det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans arbetar all personal för att skapa en miljö som främjar trygghet, social medvetenhet och självständighet som är en grund för elevernas måluppfyllelse. På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar främjande och förebyggande för att alla elever ska nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega till oss på Björksätraskolan F-6 då nuvarande pedagog går hem på föräldraledighet. På Björksätraskolan strävar vi efter att ha dubbelt lärarskap på de flesta lektionerna och denna tjänst är förnuvarande undervisning i ma/no/tk i årskurs 4 där du även delar mentorskapet i en årskurs 4 med en kollega.

Kvalifikationer

Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande: Du har både lärarexamen och lärarlegitimation. Erfarenhet från arbete i grundskola och/eller förskola. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag och styrdokument. Du är en god pedagogisk ledare och har förmåga att entusiasmera i klassrummet. Du har lätt för att samarbete, skapa relationer, och vara tydlig i dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor. Goda IT-kunskaper är en förutsättning. Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga barn. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2023-01-09

KontaktpersonerStaffan Falk
Biträdande rektor
026-24 15 06
E-post: staffan.falck@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21

Malin Björnson
Lärarnas Riksförbund
E-post: malin.bjornson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-12-06 Referensnummer: 875-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se