Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Trumpet/brasslärare till KulturskolanKultur- och fritidskontoret ansvarar bl a för kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsbidrag, kulturhistoriska miljöer, bad, idrott och friluftsliv. Parkbadet har idag ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter i anslutning till badet. Vi har i dagsläget 15 arvoderade instruktörer. till oss kommer företagsgrupper, skolsklasser, föreningar och enskilda personer för att träna. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Nu går vår trumpetlärare vidare i sin musikerkarriär och vi söker en ny kollega! Du kommer att undervisa elever i åldrarna 8-19 år, enskilt och i grupp samt leda olika ensembler såsom blåsorkester, storband med mera. Bland arbetsuppgifterna ingår även att organisera och genomföra utåtriktad verksamhet samt olika ämnesövergripande projekt tillsammans med elever och kollegor. Det är meriterande om du även kan undervisa i piano eller annat b-ämne. Vi samarbetar med grundskolan genom olika projekt inom Kulturlöftet. Tillsammans med elever, kollegor och chef utvecklar, planerar och genomför du arbetet utifrån kulturskolans verksamhetsplan. Du har själv ansvar för dina elever och verkar för goda kontakter med dem och deras familjer. Du deltar aktivt i kulturskolans gemensamma aktiviteter och arrangemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har lärarlegitimation samt god IT-kompetens. Du är en skicklig musiker, har god pedagogisk förmåga och en tydlig vilja att få barn och unga att växa och utvecklas genom kulturutövande. I din roll har du god förmåga att intressera, inspirera och anpassa undervisningen till varje elev. Du är kreativ, ansvarsfull och välorganiserad. Du arbetar självständigt och har också lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I tjänsten förekommer kvälls- och helgtjänstgöring I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Körkort är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärd.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Deltid, 50-70%
Tillträde: 2022-08-17, I den här rekryteringen tillämpas fortlöpande urval till intervju.

KontaktpersonerYvonne Gärd
Kulturskolechef
026-24 15 25
E-post: yvonne.gard@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareMinna Lindblad
Lärarförbundet
070-8919254
E-post: minna.lindblad@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-07-03 Referensnummer: 96-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Länk till kulturskolans hemsida

Vill du veta var vi finns? Se arbetplatsen på karta
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se