Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Barnskötare, Bullerbyns förskolaI Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan. Här ska det vara härligt - roligt - spännande att vara! Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - fria pedagogiska måltider - egen arbetsdator - schemalagd pedagogisk utvecklingstid - digital lärplattform - digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Bullerbyns förskola är en förskola med åtta avdelningar, med vackra omgivningar. Vi söker flexibel och självständig barnskötare till avdelningen med barn 3-5 år som tillsammans med arbetslaget ska arbeta för att förskolan är tillgänglig för alla barn i alla sammanhang under hela dagen. Följa och arbeta i enlighet med förskolans och kommunens värdegrund. Genomföra undervisning utifrån aktuella styrdokument och planering, följa upp undervisningen för att säkerställa att vi är på rätt spår samt utvärdera undervisningen i syfte att utveckla förskolans kvalitet. Du ska tillsammans med arbetslaget arbeta systematiskt och medvetet mot uppsatta mål och på så sätt utveckla utbildningen. Basera det pedagogiska arbetet på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Detta är ett fokusområde för förskolan som helhet. Vara en tydlig ledare i arbetet med barn genom att vara engagerad i ditt ledarskap. Ha en förmåga att anpassa arbete och arbetssätt utifrån alla barns förutsättningar och behov samt övriga ramar som finns i arbetet. Ha ett engagerat förhållningssätt till barnens möjligheter att pröva och utveckla sina förmågor och intressen. Utveckla en god relation till barnet/barnen som visar sig i ömsesidig respekt och positiva förväntningar. I det tydliggörande pedagogiska arbetet ingår arbete med tydliga rutiner och struktur samt AKK och TAKK, som en integrerad del i ditt arbete.

Kvalifikationer

- Gymnasieexamen med inriktning barnskötare eller annan utbildning som bedöms likvärdig. - Är du förtrogen med förskolans styrdokument. - Har du kunskaper om och är förtrogen med pedagogisk dokumentation. - Är du förtrogen med digitala verktyg och digital teknik och kan använda dessa med ett pedagogiskt syfte i utbildningen. - Har du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och visar ett stort engagemang och tilltro till andras förmågor. - Är du ledare både bland barn och vuxna. - Har du ett situationsanpassat ledarskap i mötet med barns behov och förutsättningar. - Är du initiativrik men ändå ödmjuk som person och har lätt att samarbeta med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Heltid
, Tillträde: 5 september eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till: 2022-12-30

KontaktpersonerChristina Långström Andreasson
Biträdande rektor
0290-335 82
E-post: christina.langstrom.andreasson@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareLena Broman
Kommunal
026-24 13 10


Ansökan

Ansök senast: 2022-08-07 Referensnummer: 814-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se