Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Lärare i vård och omsorg, Centrum för Vuxnas Lärande (CVL)Arbetslivsförvaltningen ansvarar för kommunens verksamhet inom vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration. Inom förvaltningen arbetar ca 180 medarbetare i en verksamhet som omfattar omkring 1 200 deltagare i arbetsmarknadsprogram och projekt samt omkring 3500 studerande inom den samlade vuxenutbildningen. Centrum för Vuxnas Lärande är Sandvikens kommuns enhet för vuxenutbildning. CVL ansvarar för Utbildning i svenska för invandrare, Lärvux, grundläggande utbildningar, gymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar samt påbyggnads- och eftergymnasiala utbildningar. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen - i kollektivavtalet för lärare inom CVL har du möjlighet till flexledighet och du är ledig mellan jul och nyår. Efter överenskommelse med chef så finns möjlighet till arbete hemifrån, när verksamheten tillåter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i vårdkurser och arbeta både med de praktiska och teoretiska delarna i utbildningen. Du kommer att ingå i ett engagerat ämneslag med hög kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet. Du kommer att få träffa elever från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär planering, undervisning, uppföljning, bedömning och betygsättning. Vi har förväntningar att du är pedagogisk och kan anpassa och individualisera undervisningen efter elevernas behov. CVL arbetar individanpassat och undervisning bedrivs på flera olika sätt. Du ska vara beredd på att verksamheten förändras och att flexibilitet är av stor vikt.

Kvalifikationer

Formell kompetens Vi söker dig som har en bakgrund som sjuksköterska. Det är meriterande om du har en yrkeslärarexamen alternativt att utbildning pågår. Din bakgrund Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa och handleda. Du har god datorvana, det är en förutsättning då delar av utbildningen och kommunikationen med deltagarna sker via lärportalen Itslearning. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Din inställning är att människor både kan och vill utvecklas och att du kan motivera dem i deras utveckling. Du är initiativrik och ödmjuk som person. Du har lätt att samarbeta och skapar delaktighet, både för kollegor och elever.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid, Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde: 2022-09-01, Eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonerMats Berglund
Vuxenutbildningschef
026-241762
E-post: mats.berglund@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareUlrika Persson
Lärarförbundet
026-241031
E-post: ulrika.persson@edu.sandviken.se

Helena Westerlund Backhouse
Lärarnas Riksförbund
026-240624
E-post: helena.westerlund.backhouse@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-06-27 Referensnummer: 95-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se