Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Fritidslärare, Kungsgårdens skolaI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Kungsgårdens skola är en F-5 skola med ca 120 elever och med närhet till skog och natur. Vi har ett tätt samarbete mellan de olika arbetslagen på skolan.

Arbetsuppgifter

Vi inrättar en ny tjänst inom fritidsverksamheten och söker dig som är utbildad fritidslärare och har lärarlegitimation med inriktning mot fritidshemmet. Vi vill att du har en god förmåga att utgå från varje barns behov och förutsättningar. Vi söker dig som är en tydlig ledare och vuxen förebild med förmåga att skapa goda relationer till både elever och deras vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidslärare och har erfarenhet av att arbeta med barn i olika åldrar. Du är väl förtrogen med fritidshemmens uppdrag och styrdokument. Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjligheten att utveckla sitt allra bästa jag. Du är van att arbeta välstrukturerat och målinriktat. Du är en positiv person som ser möjligheter i stället för hinder. Du har goda IT-kunskaper. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde: 2023-01-09 eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonerLena Ingemarsdotter
Biträdande rektor
0290-64 48 26
E-post: lena.ingemarsdotter@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21


Ansökan

Ansök senast: 2022-12-05 Referensnummer: 886-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se