Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Fritidslärare, GullhedskolanI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Gullhedskolan är en F-6 skola med fritidshem och har nästan 200 elever i dagsläget. Skolan ligger i Järbo centrum och har nära till bibliotek, ungdomsgård, fotbollsplan och hockeyrink. Skolan fokuserar på att rörelse är viktig och har en fin skolgård som erbjuder och lockar till rörelse. Där finns flera olika typer av rörelsebanor och planerade rastaktiviteter som leds av skolans pedagoger.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fritidslärare till Gullhedskolan på 100 %. Som fritidslärare arbetar du tillsammans med förskollärare och lärare. Tillsammans planeras och genomförs rastaktiviteter, trygghetsskapande värdegrundsarbete och tematiskt arbete på och mellan avdelningarna. Kreativt skapande, digitala arbetssätt och den fria leken är inslag i den återkommande fritidsverksamheten. I din tjänst ingår att tillsammans med kollegor planera och genomföra aktiviteter kopplade till läroplanen samt göra fortlöpande uppföljning av det arbete som skett. Pedagogerna dokumenterar arbetet i Unikum, vilka följs upp vid de gemensamma utvecklingssamtal som sker under året.

Kvalifikationer

Låter det intressant att vara en i vårt team som skapar en kvalitativ verksamhet där elevernas trygghet och utveckling är i fokus är du välkommen med din ansökan. Vi söker dig som känner igen dig i följande: • Du har fritidslärarexamen med lärarlegitimation eller likvärdig utbildning • Du är väl förtrogen med skolans och fritidshemmets uppdrag och styrdokument. • Du har förmågan att möta och utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. • Du är en tydlig ledare och en vuxen förebild. • Du har lätt för att samarbeta, skapa relationer och vara tydlig i dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor. • Du bidrar positivt och kreativt och ser möjligheter vid nya utmaningar. • Du har god digital kompetens. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden så varmt välkommen med din ansökan.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2023-03-22

KontaktpersonerTherése Törnhult
Biträdande rektor
0290-335 57
E-post: therese.tornhult@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21


Ansökan

Ansök senast: 2023-02-17 Referensnummer: 706-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se