Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Nationell idrottsutbildning för innebandy på Bessemerskolan söker lärarePå Sandvikens gymnasieskola gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform - digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning Vi söker nu en ny lärare för våra elever med start i januari 2024. Vi har behov av dig som har intresse av att arbeta med ungdomar, ungdomar som vill satsa både på en elitkarriär inom sporten och som vill nå goda studieresultat. Du är också, tillsammans med övrig personal, en viktig person när det gäller elevernas sociala situation i Sandviken. Du kommer att arbeta med ämnet specialidrott som innebär både teori, praktik och möte med individen. Bessemerskolan har både RIG och NIU. Du kommer att ingå i tränarteamet för det arbetslaget som är totalt 7 lärare. Teamet runt Innebandy består till våren av två heltidsanställda lärare. Arbetsuppgifterna inkluderar: • Delansvar för planering, genomförande och utvärdering av Specialidrotten inom innebandy. • Ansvar för samtal med tilldelade elever samt upprättande av IUP. • Mentorskap. • Leda träningar/lektioner på och utanför plan såväl teoretiska som praktiska. • Planering och utvärdering av individuellt anpassade och målstyrda träningsprogram. • Dokumentera och följa upp verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker tror vi har goda erfarenheter av att leda innebandyträning för ungdomar och juniorer, eller annan spetskompetens inom fysisk eller mental träning. Du har lätt för att samarbeta, är öppen och kreativ samt engagerad i det du gör. Är du behörig gymnasielärare och har en tränarutbildning är detta att föredra, men annan utbildning kan tas i beaktande. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Heltid, Vikariat 100%
Tillträde: 2024-01-08
Tidsbegränsad till: 2024-12-20

KontaktpersonerDaniel Lind
Biträdande rektor
026-24 13 76
E-post: daniel.lind@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Sveriges Lärare
026-24 16 21

Malin Björnson
Sveriges Lärare
070-738 81 77
E-post: malin.bjornson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2023-10-22 Referensnummer: 799-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se