Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Barnskötare, Fäbogårdens förskolaI Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan. Här ska det vara härligt - roligt - spännande att vara! Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - fria pedagogiska måltider - egen arbetsdator - schemalagd pedagogisk utvecklingstid - digital lärplattform - digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Fäbogårdens förskola ligger i Vallhov bredvid skolan med goda allmänna kommunikationer. Vi har närhet till skog och natur som vi använder i vår undervisning. Fäbogårdens förskola har 4 avdelningar, 2 för de yngsta barnen och 2 för barn i åldrarna 3-5.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare på Fäbogårdens förskola arbetar du tätt intill förskollärare och övriga pedagoger i ditt arbetslag för att se till att barnen får en trygg, rolig och lärorik vistelse på förskolan. Barnens inflytande och delaktighet har en central roll i arbete vilket innebär att du tillsammans med barnen och kollegorna, reflekterar och analyserar lärprocesser, arbetsmetoder och pedagogernas förhållningssätt. I ditt förhållningssätt vågar du tillsammans med barn och kollegor prova nya metoder och verktyg. I arbete på förskolan omsätter du läroplanens intentioner, vilket blir tydligt i undervisningen med barnen. Vi arbetar med mindre grupperingar under verksamhetsdagen för att öka möjligheterna för barnens inflytande samt möjligheten att se till varje individs behov och förutsättningar, utifrån en tillgänglig utbildning.

Kvalifikationer

Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning: - Du är en utbildad och engagerad barnskötare som dagligen vill göra spännande och lekfulla upptäcktsresor tillsammans med barn och medarbetare. - Du vill ha en kreativ arbetsplats där skratt tillsammans med barn och medarbetare är en del av vardagen. - Du ska vara en medforskande pedagog med barnfokus, som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi. - Du är en barnskötare som ska ta tillvara alla barns kompetenser och använda olika tillvägagångssätt för att nå de mål styrdokumenten anger. - Du är förtrogen med förskolans styrdokument. - Du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och använder datorn och lärplattan som ett pedagogiskt verktyg i det dagliga arbetet. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2023-02-01

KontaktpersonerHelena Norman
Biträdande rektor
026-24 19 05
E-post: helena.norman@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareLena Broman
Kommunal
026-24 13 10


Ansökan

Ansök senast: 2023-01-25 Referensnummer: 702-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se