Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Omsorgspersonal Österfärnebo äldreomsorgOmsorgsförvaltningen med cirka 1300 anställda omfattar fyra verksamhetsområden. Dessa är ordinärt boende, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri samt HSL och korttidsboenden. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom ekonomer, HR, systemförvaltare, utredare m fl. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. I Österfärnebo ligger det särskilda boendet Solängsgården med både äldreboende och demensavdelning. Härifrån utgår även Österfärnebo hemtjänst. Totalt arbetar här ca 35 medarbetare, och nu slutar några (två) samt att verksamheten kommer stärkas upp med ytterligare två medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan och att arbeta med oss här ute i vackra Österfärnebo! Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Rollen som omsorgspersonal (undersköterska, vårdbiträde eller omsorgsassistent) i Österfärnebo äldreomsorg innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra omsorgstagare både på boendet och ute i ordinärt boende. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omsorgsuppgifter och service. Du ska tillgodose omsorgstagarens individuella behov av omsorg och service i det egna boendet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Målsättningen med omsorgsarbetet ska vara att upprätthålla funktionsförmågan och självkänslan hos den äldre, bevara och om möjligt höja personens känsla av livskvalitet, stödja de anhöriga och eftersträva en omsorg byggd på respekt och individuellt bemötande. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Arbetet kan innebära rotationstjänstgöring och arbetet planeras, dokumenteras, följs noggrant upp, därför är det mycket viktigt att du dokumenterar väl i kommunens datasystem.

Kvalifikationer

Du som söker har genomgått omvårdnadsprogrammet på gymnasienivå eller har annan likvärdig utbildning samt har B-körkort. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad, har samarbetsförmåga och är positiv till att tillsammans med övriga i personalgruppen hitta lösningar och ta egna initiativ vid behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde enligt överenskommelse

KontaktpersonerPernilla Nymo
Verksamhetschef
026-241920
E-post: pernilla.nymo@sandviken.se


Fackliga företrädareLena Frang
Förtroendevald Kommunal
026-24 15 34
E-post: lena.frang@sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2023-11-30 Referensnummer: 113-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se