Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

ProjektcontrollerI 22 år har Sandbacka Science Park stöttat företag och gjort verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. Sandbacka Science Park i Sandviken är en av Sveriges cirka 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi skapar forum för människor som vill göra hållbara affärer och för samarbeten som påverkar. På riktigt. Vi får människor att mötas, samverka och utvecklas. Det är i samarbetet och relationerna mellan företag, akademi, studenter och samhälle som gör att vi kan driva utveckling för att skapa fler hållbara och digitala lösningar. Detta genom exempelvis nya samarbeten, utvecklings- och innovationsprojekt och initiativ. Tillsammans löser vi vår tids utmaningar som förändrar framtiden. Du kommer att bli anställd på Sandvikens kommun och tillhöra Näringslivskontoret, där Sandbacka Science Park är en av tre enheter. Välkommen till en arbetsgrupp som värdesätter inkludering och som erbjuder dig stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Sandbacka Science Park driver egna och deltar i andra aktörers utvecklingsprojekt i syfte att genomföra näringslivsfrämjande insatser för företagen i regionen. Insatserna ska stärka konkurrenskraften i det regionala näringslivet och skapa fortsatt hållbar tillväxt. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - årsarbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

I rollen som projektcontroller kommer du att ansvara för Sandbacka Science Parks projektredovisning. Du kommer arbeta med ekonomisk uppföljning och analys, samt att sammanställa och bygga ekonomiska rapporter. I arbetet kommer du ha löpande kontakt med projektens finansiärer, samverkansparter och andra intressenter och du ansvarar också för att rekvirera externa projektmedel och säkerställa att projekten får finansiering utbetald enligt beslut. Du kommer också att vara involverad i verksamhetens ekonomi- och verksamhetsstyrning, inköp/upphandlingar samt bistå den centralt placerade ekonomifunktionen för kommunstyrelseförvaltningen i arbetet med budget, prognos, delårs- och årsbokslut.

Kvalifikationer

Du är utbildad ekonom och har tidigare arbetat med redovisning. Du är en noggrann och strukturerad person som trivs med att arbeta med flera olika processer parallellt i en snabbfotad verksamhet. Du har ett lösningsorienterat sinne och det är helt naturligt för dig att självständigt leda och driva ditt arbete framåt. Samtidigt sätter du stort värde i att stötta kollegor och chefer, inte minst i ekonomiska frågor där du kan ta fram ekonomiska beslutsunderlag och har förmåga att förklara dessa på ett pedagogiskt sätt. I rollen kommer du ha många kontaktytor såväl internt som externt, det är därför av stor vikt att du kommunicerar väl i svenska både i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation eller med EU-projekt är det meriterande.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonerJan Fagerström
Näringslivschef
+46709790479
E-post: jan.fagerstrom@sandviken.se


Fackliga företrädareVISION
Sandvikenavdelningen
026-24 11 00
E-post: sandvikensavdelningen@fv.vision.se


Ansökan

Ansök senast: 2023-06-09 Referensnummer: 63-23


Övrig information

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandbacka Science Park så besök gärna vår webbplats https://sandbackasciencepark.se/ Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Länk till vår hemsida:

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se