Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Företagslots, stöd och rådgivning

Är du företagare eller har du tankar på att starta eget? Näringslivskontoret hjälper gärna dig.

Ett bra företagsklimat ger möjlighet för företag att starta, växa och anställa fler och på så sätt skapa tillväxt. En del i ett bra företagsklimat är en smidig kommunal ärendehantering. Därför erbjuder vi funktionen Företagslots.

Kontakta vår företagslots när du som företagare behöver hjälp att hitta rätt kontakter inom kommunens förvaltningar och bland olika aktörer som jobbar med företagsservice.

Företagslotsen kan hjälpa dig med frågor inom kommunens ärendehantering men även med andra frågor som ligger utanför kommunens ärenden så som starta-eget, kompetensförsörjning och finansiering. 

Vi kan lotsa dig till rätt organisation och rätt person beroende på dina frågeställningar. Det kan t.ex. gälla frågor kring etablering, ombyggnad, ändring i verksamhet eller annan typ av tillståndsärende. Även vid enklare ärenden kan du vända dig till Företagslotsen ifall du inte redan vet vilken förvaltning och myndighet som ansvarar för ditt aktuella ärende.

All rådgivning är kostnadsfri och sker självklart under sekretess.

Ring Medborgarservice telefon 026-24 00 00 och be att få tala med Företaglslots eller skicka e-post till medborgarservice@sandviken.se

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2018-05-16
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se