Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Länkar för dig som driver företag

ALMI Företagspartner AB

ALMI medverkar i utvecklingen av mindre företag som vill växa. När Du ska starta eget kan ALMI:s konsulter hjälpa till att granska och bedöma din affärsidé, analysera förutsättningarna, göra marknadsbedömningar med mera.
http://www.almi.se/GavleDala/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Exportkreditnämnden (EKN)

EKN ska främja svensk export genom att erbjuda garantier som skyddar mot risken att göra förluster vid affärer utomlands.
www.ekn.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagarna

Sveriges största företagarorganisation med regionkontor i Gävle och lokalkontor i Sandviken och Hofors. I FR Online har Du som medlem möjlighet att marknadsföra ditt företag, söka samarbetspartners för att utöka ditt kontaktnät eller köpa och sälja produkter.
www.foretagarna.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

FöretagsFakta

Här kan Du söka och hitta 180 000 svenska företag.
www.foretagsfakta.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gränslösa affärer

Lär dig lite mer om vad som styr offentlig upphandling och varför den finns.
Kommerskollegiumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Handelskammaren

Handelskammaren är en ideell förening och intresseorganisation som företräder näringslivet i Gävleborg och Dalarnas län. Här får Du information, rådgivning i tull- och handelsprocedurfrågor. Hjälp med intyg om företaget behöver exportera eller importera. I Chamber Trades databas kan Du söka efter nya affärskontakter och samarbetspartners.
www.mhk.cci.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högskolan i Gävle

Kontakttorget förmedlar kontakter mellan högskolan, studenter och företag. Genom att ta kontakt med studenter kan Du få hjälp med en undersökning, rapport, utvärdering eller att göra en analys. Arbetet kan utföras i form av projekt, examensarbete eller som en uppsats.
http://www.hig.se/Samverkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

IFS - Internationella Företagarföreningen i Sverige

IFS är en oberoende organisation som har till uppgift att främja invandrarföretagandet i Sverige. På denna webbplats kan Du testa din affärsidé, få information om regler och tillvägagångssätt. Du får svar på företags- ekonomiska och juridiska frågor. All information ges på elva olika språk förutom svenska.
www.ifs.a.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Leadsson

Leadsson är ett företag som arbetar främst med digital marknadsföring, leadgenerering, adressinsamling, digitala kampanjer, sociala medier samt försäljning av leads och adressurval.
leadsson.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länsstyrelsen

Hos Länsstyrelsen kan Du söka olika typer av näringslivsstöd som utvecklingsprojekt. Prioriterade områden är ny teknik, produktutveckling, exportprojekt, nyföretagande, kvinnligt företagande, miljön som konkurrensmedel, turism samt lokal utveckling. Länsstyrelsen är sekretariat för olika EU-stöd, det innebär att de informerar och förbereder projektansökningar.
www.lansstyrelsen.se/gavleborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mellansvenska Handelskammaren

Handelskammaren är en ideell förening och intresseorganisation som företräder näringslivet i Gävleborg och Dalarnas län. Här får Du information, rådgivning i tull- och handelsprocedurfrågor. Hjälp med intyg om företaget behöver exportera eller importera. I Chamber Trades databas kan Du söka efter nya affärskontakter och samarbetspartners.
www.mhk.cci.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nyföretagarcentrum Gästrikland

Rådgivning för dig som vill starta eget
www.nyforetagarcentrum.se/gastriklandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

PRV - Patent och Registreringsverket

Tänker Du söka patent, registrera ett varumärke, kanske starta eget eller veta vad konkurrenterna gör? Här får Du svar på Dina frågor.
www.prv.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Riksdagen

www.riksdagen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rättvisemärkt

Rättvisemärkt är en etisk och social märkning med fokus på mänskliga rättigheter. När du köper Rättvisemärkt bidrar du till en bättre och friare tillvaro för både barn och vuxna i de fattigare delarna av världen.
www.rattvisemarkt.selänk till annan webbplats

Saga

Kvinnokooperativet Saga
www.saga.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Statistiska centralbyrån — SCB

SCB har officiell statistik inom olika övergripande samhällsområden t.ex. arbetsmarknad, ekonomi, näringsliv och priser, befolkning och välfärd samt bostäder och byggande. SCB utför även "skräddarsydda uppdrag", så att Du får precis den statistik Du behöver.
www.scb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skatteverket

Nyttig företagsinformation finns samlad på Skatteverkets hemsida. Här hittar du bland annat skatteregler, kan beställa blanketter och broschyrer, göra skatte- och avgiftsanmälan.
www.skatteverket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv informerar om de viktigaste händelserna på arbetsmarknaden, i politiken och inom företagsledningen, allt ur ett företagarperspektiv. Du hittar även undersökningar, statistik, varningslista på oseriösa företag med mera.
www.svensktnaringsliv.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillväxtverket

Tillväxtverket arbetar för fler och växande företag samt ett hållbart och konkurrenskraftigt näringsliv i alla delar av landet. I Tillväxtverket ingår verksamhet som tidigare har funnits inom Nutek och Glesbygdsverket samt Konsumentverkets uppdrag kring kommersiell och offentlig service.
www.tillvaxtverket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tradeport

Amerikansk sajt för internationell handel.
www.tradeport.orglänk till annan webbplats

Tullverket

Om Du arbetar med import och export får Du genom nyhetsbrevet Tullinformation snabb och lättillgänglig information om förändringar, nyheter, praxis med mera.
www.tullverket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2017-11-02
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se