Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kompetensutveckling

I dag har det blivit allt viktigare att ständigt förbättra och utveckla sina produkter för att svara upp mot kundernas behov och framförallt försöka göra det bättre än konkurrenterna.

För att åstadkomma detta måste du ha kompetenta medarbetare och arbetslag både inom den egna organisationen och hos andra samverkande aktörer som t.ex. leverantörer. En ständigt pågående utbildning och träning på de strategiskt viktiga områdena är en förutsättning för att uppnå den totalkvalitet som organisationer och företag idag eftersträvar.

Alla företag behöver vidareutbildning inom yrkesspecifika områden och för att lära sig nya teknologier som introduceras. Många företag och organisationer nöjer sig med personalutbildning för att täcka detta behov men det räcker inte för organisationer och företag i dagens stenhårda och alltmer internationella konkurrens.

Förbättringsverktyg

Alla medarbetare behöver lära sig de metoder och tekniker som finns för att utveckla och förbättra verksamheten. Den uppgiften är inte begränsad till att enbart gälla för chefer och specialister. Det har visat sig att de duktiga företagen har en större andel medarbetare som har utbildats i metoder för problemlösning som de kan använda i sin dagliga verksamhet.
Hur stor andel av arbetarna i ditt företag har utbildats och tränats i metoder för att delta i förbättringsarbetet? I vilken utsträckning ställer du som företagsledare krav på att din personal ska delta i förbättringsarbetet?

Är du intresserad av att veta mer kan du länka dig vidare eller ta kontakt med Lennart Söderberg lennart.soderberg@sandviken.se
Näringslivskontoret tel 24 12 15.

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle erbjuder bl.a. kurser inom humanistiska läroämnen, samhälls- och naturvetenskap samt teknik.
www.hig.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högskolan Dalarna

Högskolan Dalarna har ett stort utbud av utbildningsprogram och kurser varje termin.
www.du.se länk till annan webbplats

Studera.nu

Söker du information om högskolestudier? Då är studera.nu den självklara sajten för dig. Här hittar du allt på samma ställe, snabbt och enkelt.
www.studera.nu länk till annan webbplats

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2019-02-04
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se