Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Starta eget-rådgivning

Entreprenörskap betyder mycket för viljan att starta eget företag. Därför satsar vi, förutom på starta eget-rådgivning, även på att hjälpa skolan att bli ännu bättre på entreprenörskap. Vi hjälper till med aktiviteter på grundskolorna, med mötesplatser för skola och näringsliv och med att stötta och entusiasmera gymnasieskolan att delta i Ung Företagsamhet.

Har du en affärsidé?

Du som funderar på att starta eget företag kan få gratis starta eget-rådgivning. Dessutom kan du gå på informationsträffar med till exempel myndigheter och banker. Boka tid för rådgivning kan du göra här.

Vi erbjuder dig som funderar på att starta eget gratis starta eget-rådgivning, starta eget-kurser, seminarier, frukostmöten m.m. Vi erbjuder också informationsträffar tillsammans med revisionsbyråer, banker, försäkringsbolag och skatteverket. Den som önskar kan också få personlig uppföljning och rådgivning under de första åren.

Sandbacka Science Park

Erbjuder en kreativ, unik och tillgänglig miljö, Creative Office, som stimulerar till innovativa arbetssätt och utvecklingsprocesser. Vi samarbetar också med Gävle, Hofors och Ockelbo kommuner för att det ska vara enkelt att starta företag.

Creative Office erbjuder dig som nyföretagare, förutom rådgivning, även en flexibel arbetsplats till en låg kostnad, Hotdesking.

Hotdesking innebär:

  • En kreativ, öppen och tillåtande arbetsmiljö för dig som är företagare, idégivare eller utvecklare.
  • En flexibel arbetsplats i öppen miljö med tillgång till bokningsbart mötesrum samt gemensamma utrymmen som lunchrum och pentry. Du har möjlighet till låst förvaring på arbetsplatsen. Här finns internetanslutning, tillgång till skrivare, kopiator och konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.
  • Service i form av receptionstjänst enligt överenskommelse. Postfack gemensamt för Creative Office.
  • Marknadsföring via hemsidan www.sandbackapark.selänk till annan webbplats samt andra insatser som görs av Sandbacka Park Utveckling. Skyltning i anslutning till Creative Office.
  • Behovsanpassad support till deltagande företagare vad gäller företagsutveckling och viktiga nätverkskontakter.

För mer information om Creative Office kontakta:
Irene Bogren
tel 0702-40 45 03
irene.bogren@sandbackapark.com
eller Sandbacka Parks webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För mer information om att starta eget kontakta
Lennart Söderberg
Näringslivskontoret
tel 026-24 12 15
lennart.soderberg@sandviken.se

Aktuella aktiviteter

datum

aktivitet

plats

24 april - 24 maj

Starta eget kurs

Gävle
 

 

 

 

Starta Eget Kurs

Ny Starta Eget kurs på gång! Vårens nästa kurs startar måndagen den 24 april och kör ytterligare 8 tillfällen med avslut den 24 maj. Vårens kurser samkörs med Gävle.  För mer information och amälan kontakta  Malin Schönning på 026-17 71 36, Gävle Kommun eller på denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Övriga aktörer

Du som tänker starta eget kan även ta kontakt med följande aktörer för affärscoachning, affärsrådgivning, innovationsrådgivning, finansiering m.m.

Företagarguiden-Verksamt

Tillväxtverket, Bolagsverket och Skatteverket har en webbplats som vänder sig till företagare. Här hittar du nyttig information om lagar och regler, smarta tjänster och praktiska tips. http://www.verksamt.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Intressanta länkar

Mötesplats för kvinnliga entreprenörer

Behöver du enkel och snabb finansiering, prova Crowdfunding!

Sidan uppdaterad: 2017-05-16
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se