Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Starta eget-rådgivning

Entreprenörskap betyder mycket för viljan att starta eget företag. Därför satsar vi, förutom på starta eget-rådgivning, även på att hjälpa skolan att bli ännu bättre på entreprenörskap. Vi hjälper till med aktiviteter på grundskolorna, med mötesplatser för skola och näringsliv och med att stötta och entusiasmera gymnasieskolan att delta i Ung Företagsamhet.

Har du en affärsidé?

Från och med hösten 2017 samarbetar vi med NyföretagarCentrum/ Gästriklandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i våra rådgivningar. Göran Cronwall är deras rådgivare och kontaktperson i Sandviken. Du som funderar på att starta eget företag kan få gratis starta eget-rådgivning. Dessutom kan du gå på informationsträffar med till exempel myndigheter och banker. Boka tid kan du göra härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, eller ringa till Göran på tel. 072-2299011.

Sandbacka Science Park

Erbjuder en kreativ, unik och tillgänglig miljö, Creative Office, som stimulerar till innovativa arbetssätt och utvecklingsprocesser. Vi samarbetar också med Gävle, Hofors och Ockelbo kommuner för att det ska vara enkelt att starta företag.

Creative Office erbjuder dig som nyföretagare, förutom rådgivning, även en flexibel arbetsplats till en låg kostnad, Hotdesking.

Hotdesking innebär:

  • En kreativ, öppen och tillåtande arbetsmiljö för dig som är företagare, idégivare eller utvecklare.
  • En flexibel arbetsplats i öppen miljö med tillgång till bokningsbart mötesrum samt gemensamma utrymmen som lunchrum och pentry. Du har möjlighet till låst förvaring på arbetsplatsen. Här finns internetanslutning, tillgång till skrivare, kopiator och konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.
  • Service i form av receptionstjänst enligt överenskommelse. Postfack gemensamt för Creative Office.
  • Marknadsföring via hemsidan www.sandbackapark.selänk till annan webbplats samt andra insatser som görs av Sandbacka Park Utveckling. Skyltning i anslutning till Creative Office.
  • Behovsanpassad support till deltagande företagare vad gäller företagsutveckling och viktiga nätverkskontakter.

För mer information om Creative Office kontakta:
Irene Bogren
tel 0702-40 45 03
irene.bogren@sandbackapark.com
eller Sandbacka Parks webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För mer information om starta eget kurser kontakta
Lennart Söderberg
Näringslivskontoret
tel 026-24 12 15
lennart.soderberg@sandviken.se

Aktuella aktiviteter

Starta eget kurs

tisdagar kl. 18.00 - 21.00

21 aug - 25 sept

 

Sandbacka Science Park

Högbovägen 45 

Starta eget kurs för

arbetslösa (Arbetsförmedlingen)

20 aug - 14 sept

Work for You

Starta Eget Kurser

Ny Starta Eget kurs för er som funderar på att starta eget på gång! Höstens kurs startar tisdagen den 21 augusti och kör ytterligare 5 tillfällen med avslut den 25 september. För mer information kontakta  Lennart Söderberg, 026-241215, 070-6721104. Anmälan görs via mail via denna länk!

Starta eget kurs för arbetslösa startar den 20 augusti i Arbetsförmedlingens regi med Work for You som utbildningsanordnare. Kursen genomförs dagtid under under fyra veckor. Du som är arbetslös och funderar på att starta eget, ta kontakt med Arbetsförmedlingen.

 

Övriga aktörer

Du som tänker starta eget kan även ta kontakt med följande aktörer för affärscoachning, affärsrådgivning, innovationsrådgivning, finansiering m.m.

Företagarguiden-Verksamt

Tillväxtverket, Bolagsverket och Skatteverket har en webbplats som vänder sig till företagare. Här hittar du nyttig information om lagar och regler, smarta tjänster och praktiska tips. http://www.verksamt.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Intressanta länkar

Mötesplats för kvinnliga entreprenörer

Behöver du enkel och snabb finansiering, prova Crowdfunding!

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2018-08-03
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se