Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Ta steget från tanke till handling för att bli mer framgångsrik

Ami Hemviken är en av landets främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Nu kommer hon till Gävle och Sandvikens Företagarvecka med en föreläsning som ska inspirera företagare att gå från tanke till handling när det kommer till att våga.

I Ami Hemvikens föreläsning ”Våga växa! – Det är inte tanken som räknas” får du höra hur du genom beteenden som skapar motivation och kreativitet kan bli en ännu mer framgångsrik företagare. Enligt Ami Hemviken handlar det om att skapa rätt förutsättningar för kreativitet och att avdramatisera affärsutveckling. Små steg för stor skillnad.

– Det blir en hel del igenkänning och skratt också, det kan jag lova. Hoppas vi ses där! hälsar Ami Hemviken som är född i Gävle och ser fram emot att få inspirera företagare i området.

Du kan lyssna på Ami Hemvikens föreläsning tisdagen den 16 november klockan 15.30 på Winn Citykonferensen, Norra Slottsgatan 6 i Gävle. Fika serveras från 15.00.

Anmäl dig senaste 14 november, det är ett begränsat antal platser. Länk till annan webbplats.

För att se hela programmet för Gävle-Sandviken Företagarvecka besök www.sandviken.se/foretagarvecka Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se