Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Vart är du på väg och vill du dit?

Christer Olsson är en av Nordens mest bokade föreläsare och på onsdagen under Företagarveckan kommer han till Folkes Hus i Sandviken för att hjälpa dig att skapa förändring i livet. Kom och låt sig inspireras och ta dig och ditt företag vidare i utvecklingen.

Möt fiskarsonen Christer Olsson från Öckerö som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Christer Olsson är föreläsare, coach och inspiratör som med enkla medel hjälper dig att skapa förändring i livet. Christer har föreläst i snart 30 år och har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap.

Christer Olssons ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Han menar att utveckling och ständigt lärande är viktigt för vår lycka och framgång. Det handlar om att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar. Världen förändras, så det gäller att
inte stå still.

Under Gävle-Sandviken Företagarvecka kan du kan lyssna på Christer Olssons föreläsning Vart är du på väg och vill du dit, onsdag 17 november klockan 9-10.30 i Folkets Hus i Sandviken. I samband med Christers föreläsning får du mellan 8.00-08.45 träffa Gästriklands Besöksnäring Ek. Förening samt företagen Mackmyra Svensk Whisky och Furuvik (Parks & Resorts) som berättar om sitt arbete för ökad hållbarhet och lönsamhet. Anmäl dig till hela passet här Länk till annan webbplats.

För att se hela programmet för Gävle-Sandviken Företagarvecka besök www.sandviken.se/foretagarvecka Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Christer Olsson