Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Vi har fått en kommunikatör på heltid!

Marianne Konakovic kommer ursprungligen ifrån Göteborg. Har sedan bott i Milano, Stockholm och Uppsala innan hon hamnade i Sandviken.
- Sandviken är en fantastisk stad med så mycket potential! Man får otroligt mycket livskvalitet för pengarna här än jämfört med storstäderna.
Marianne har tidigare arbetat inom marknadsföring och reklam samt drivit eget företag.

Vad vill du uppnå med Näringslivsenhetens kommunikation?
- Vi ska utveckla och förbättra vår kommunikation både i det dagliga arbetet men också på ett mer övergripande plan. Ett annat mål är att vi ska bli mer aktiva på sociala medier och vi ska kommunicera i fler kanaler och även arbeta mera riktat till specifika grupper/branscher av företagare. Vi ska förstärka och förtydliga vårt varumärke genom att bli mer synliga. Det ska bli mer tydligt vad vi står för och vad vi kan erbjuda. Vi vill inspirera, ge kunskap och mod till våra företagare. Vi vill lyfta fram och berätta företagarnas spännande unika historia. Det är viktigt att arbeta nära företagarna och vara lyhörda för att kunna skapa ett läsvärt innehåll, där den som läser verkligen får ut något. Det ska vara intressant, informativt och engagerande att följa och hänga med oss.Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Malin Rogström