Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Affärsutvecklingsprogram för småföretagare inom turist- och besöksnäringen

Genom Region Gävleborg erbjuds företagare inom turism- och besöksnäring ett gratis digitalt affärsutvecklingsprogram för att snabbt ställa om.

Vad är Kurbits?

Målet med Kurbits omställningsprogram är att överföra kunskaper och verktyg som ger dig nya möjligheter att utveckla din verksamhet på ett sätt som ökar din lönsamhet. Med det egna företaget som utgångspunkt får man kunskap och verktyg om hur man kan effektivisera, marknadsföra och utveckla sin verksamhet.

I krissituationer kan man behöva hjälp att tillsammans med andra lyfta blicken, ställa om och se nya möjligheter istället för hinder. Här läggs fokus på direkt affärsnytta, välbeprövade metoder och verktyg, anpassade för besöksnäringen.

Kursen genomförs digitalt och startar så snart minst åtta företag är anmälda. Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone och en bra internetuppkoppling för att delta.

Grupperna på 6-8 företag skapar också nätverk för smarta affärer. Kurbits Omställning är ett effektivt program för att snabbt ställa om sin verksamhet och sina erbjudanden men också för att nå långsiktig lönsamhet. Under programmet inspireras vi även av goda exempel på företag som har ställt om eller anpassat sin verksamhet.

Kursstart 16 februari

Under fyra eftermiddagar,16, 18, 23 och 25 februari, klockan 13:00-16:00, deltar du i workshops, bedriver eget arbete samt får två timmar individuell coachning.

Anmälan:

Anmäl dig till eva.hofstrand@sandviken.se för kursstart 16 februari.

Kursupplägg

Kurbits Omställning – upplägg och innehåll Pdf, 491.9 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 491.9 kB) (491.9 kB)

Behandling av personuppgifter:

När du anmält dig till en utbildning behöver vi dina personuppgifter för att kunna administrera den. Förutom namn och ev personnummer behandlar vi även uppgifter som till exempel vilken utbildning du deltagit i, telefonnummer och mejladress för att kunna kommunicera med dig på bästa sätt.

Här läser du mer om dina rättigheter Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Kvinna sitter framför dator och arbetar