Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Kurbits - för företagare inom besöksnäringen med omställningsbehov

Genom Region Gävleborg erbjuder företagare inom turism- och besöksnäring ett gratis internationellt affärsutvecklingsprogram passande för företagare med omställningsbehov. Kursen är effektiv för att snabbt ställa om och genomförs på distans.

I krissituationer kan man behöva hjälp att tillsammans med andra lyfta blicken och se nya möjligheter istället för hinder. Region Gävleborg erbjuder företagare i länet att kostnadsfritt delta i Kurbits Omställning, som affärsutvecklingsprogrammet heter. Över 730 företag i Sverige, Norge och Schweiz har genomgått Kurbits för att bli vassare på att göra affärer - inte minst viktigt på grund av de nya förutsättningar som coronapandemin medför.

Kursen genomförs digitalt och startar så snart minst åtta företag är anmälda. Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone och en bra internetuppkoppling för att delta.

Kursstart 4 november

Under fyra förmiddagar, 4, 6, 10 och 12 november klockan 09:00-12:00, deltar du i workshops, bedriver eget arbete samt får två timmar individuell coachning.

Kursupplägg

Kurbits Omställning – upplägg och innehållPDF (pdf, 491.9 kB) (491.9 kB)

Behandling av personuppgifter:

När du anmält dig till en utbildning behöver vi dina personuppgifter för att kunna administrera den. Förutom namn och ev personnummer behandlar vi även uppgifter som till exempel vilken utbildning du deltagit i, telefonnummer och mejladress för att kunna kommunicera med dig på bästa sätt.

Här läser du mer om dina rättigheterlänk till annan webbplats

Anmälan:

Anmäl dig till eva.hofstrand@sandviken.se för kursstart 4 november (senast 30 oktober).

Sidan publicerad: 2020-09-22 09.30
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Kvinna sitter framför dator och arbetar