Vi ställer inte in, vi ställer om!

I samarbete med Ockelbo, Hofors och Sandvikens kommun och med stöd av Region Gävleborg bjuder vi in dig som är företagare till ett helt nytt upplägg. Tre digitala föreläsningar med Kicki Westerberg, ekonomisk PT, som gör dig bättre rustad för framtiden och som utgår i från det läge som råder nu.

Det kostar dig ingenting att delta men du investerar i din och företagets framtid!

Välkommen att anmäla dig till den eller de föreläsningar som intresserar dig. Passar inte dag och tid så kan du anmäla dig och se reprisen i efterhand. Varje föreläsning sker digitalt via Zoom och du får material som stöd för ditt minne och checklistor för att komma vidare med ämnet. Två extra träffar där du kan klicka in och ställa de frågor som dykt upp efter tisdagens föreläsning (torsdag 7 & 14 maj 13:00). Du blir automatiskt inbjuden till den i samband med anmälan.

5 maj, kl. 10:30-12:00             Digitala möten. En grundläggande träff som introducerar dig i konsten att hålla digitala möten.

12 maj, kl. 10:30-12.00           Digitala affärsmodeller. En föreläsning som ger DIG ideér om hur DU kan digitalisera på kort och längre sikt.

19 maj, kl. 10-30-12:00          Business & Mindset. En något mjukare föreläsning om hur du jobbar med din viktigaste tillgång - DIG SJÄLV

Läs mer och anmäl dig här (Länk till Kickis sida https://kickiwesterberg.se/digital Länk till annan webbplats.)

Sidan uppdaterad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

Bild på dator