Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Nyheter

 • Anläggningar för inomhusidrott stänger för allmänheten - aktiviteter för barn och unga fortsätter


  Måndag den 23 november stänger Sandvikens Kommuns anläggningar för inomhusidrott, Parkbadet och gym för allmänheten. Istället fokuserar vi på barn och unga. Beslutet är taget i samråd med övriga kommuner i regionen och Länsstyrelsen Gävleborg. Stängningen gäller till och med 13 december men kan förlängas.
 • Delar av Mossvägen stängs av på grund av vägarbete


  På grund av arbete med avloppsnät så kommer delar av Mossvägen att stängas av från och med den 23 november. Avstängningen pågår till och med den 25 november.
 • Skidsäsongen har startat!


  Nu har det konstfrusna skidspåret i Högbo bruk öppnat och alla skidåkare hälsas välkomna.
 • Ny utbildning till IT-tekniker ska möta kompetensbehovet i dataindustrin


  En ny dataindustri växer fram i regionen när Microsoft etablerar sig och behovet av rätt utbildad personal är stort. Vuxenutbildningen har startat en ny utbildning till IT-tekniker för att möta det ökande behovet.
 • Beslut om Skolhusplanen väntas komma i februari


  Skolhusplanen har stor betydelse för vår samhällsutveckling. De synpunkter och remissvar som har kommit in bearbetas och Kommunstyrelsen kommer att ta fram ett förslag till beslut i januari. Det innebär att beslut i kommunfullmäktige väntas i februari.
 • Nu kan du få rådgivning på distans om bygglov och avlopp


  Har du planer på att anlägga avlopp, bygga nytt eller bygga till? Du har möjlighet att boka tid med bygglovshandläggare och miljöinspektör för att få hjälp på vägen.
 • Skärpta allmänna råd för Gävleborgs län från och med 16 november


  Från och med den 16 november har Folkhälsomyndigheten, efter samråd med bland annat smittskyddsläkare och länsstyrelsen i Gävleborgs län, fattat beslut om skärpta allmänna råd. Syftet är att ytterligare minska trängsel och antalet kontakter mellan människor.
 • Webbsändning från Kommun­fullmäktige


  Du vet väl om att du kan se på kommunfullmäktiges sammanträde i efterhand via sandviken.se. Gå in och titta/lyssna på vad som diskuterades på senaste sammanträdet.
 • Minna Holmqvist ny skolchef


  Inger Norman, som är chef för Kunskapsförvaltningen, går i pension nästa år. Nu är det klart att Minna Holmqvist, nuvarande rektor på Centrum för vuxnas lärande, blir kommunens nästa skolchef. Minna tillträder sin nya tjänst den 1 mars 2021.
 • Viktigt att minska risk för trängsel på serveringsställen


  Max åtta personer i ett sällskap, avståndet till andra sällskap ska vara minst en meter och publik vid konserter eller liknande ska sitta ner. Dessa regler gäller och framgår av de ändrade föreskrifterna och allmänna råden om smittskyddsåtgärder på serveringsställen.
 • Vill du hjälpa en medmänniska?


  För dig som vill göra en värdefull insats för medmänniskor finns flera uppdrag inom Sandvikens kommun. Vissa uppdrag är helt ideella, andra innebär att du får viss ekonomisk ersättning utifrån uppdragets omfattning.
 • Satsning på att bryta arbetslöshet och utanförskap


  Ett extra tillskott på 80 miljoner kronor ska nu användas till en rad satsningar för att minska arbetslösheten och bryta utanförskap i kommunen.

Sidan uppdaterad: 2020-02-24
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se