Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Alla politiska partier hyllar de anställdas insatser under pandemin

I detta öppna brev vill alla politiska partier tacka medarbetarna i Sandvikens kommun som gjort ett fantastiskt arbete under denna svåra tid. Tillsammans har alla arbetat intensivt och uthålligt i förvaltningar och bolag för att ställa om, göra mer och göra annorlunda.

Den 24 november beslutade en enig kommunstyrelse om extra julklappar. Gåvan är en liten gest för ett stort engagemang.

Känn stolthet över din insats och arbetet vi gör tillsammans

Det är medarbetare tillsammans som gör starka organisationer och året har visat att alla är enormt viktiga oavsett anställningsform. Därför känns det bra att kunna visa alla vår uppskattning med en julklapp. Alla anställda har gjort ett fantastiskt jobb och ska känna stolthet över sina insatser!

En ljusglimt i mörkret

Julklappen är en uppskattning till medarbetarna. Samtidigt vill vi visa att företagarna i kommunen är viktiga för oss. Vi gillar företagande och vi vill därför bidra till ett extra stöd till lokala företag i kommunen det här svåra året.

Julklappen är ett presentkort som kan användas för inköp i hela kommunens geografiska område hos alla företag som vill vara med. Tack till Företagarna i Sandviken som hjälper oss att hitta en lösning som nu kan komma flera företag till nytta.

Vi gör varandra bättre och tillsammans fortsätter vi att hålla i och hålla ut.

Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul!

/Kommunstyrelsen och alla partier invalda i Kommunfullmäktige


Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet, Miljöpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna, Moderaterna, Sverigedemokraterna


Bakgrund: Sandvikens kommun brukar som arbetsgivare bjuda medarbetare till julfest på Göransson Arena vartannat år. I år var det inte tänkt att det skulle vara någon julklapp. Men alla politiska partier i kommunen vill genom sitt beslut i kommunstyrelsen tacka för medarbetarnas engagemang och bidra till att stödja lokala små och medelstora företag. Varje medarbetare får presentkort värt 700 kronor.

Sidan publicerad:
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se

En vit julklapp med rött snöre som står i snön omgiven av granris och röda julkulor.